Úterní jednohubky – 21. června
Novinka Úterní jednohubky – 21. června

Úterní jednohubky – 21. června

Michal Burian

Michal Burian

5

Cena Xboxu One S u nás, útok na servery Blizzardu, multiplayerový víkend bez PS Plus, se Zeldou pomáhá jiné studio, nová značka od autorů Evolve, plány na DLC pro Injustice 2 nebo úspěch několika her.

Reklama

Xbox One S s harddiskem 2 TB bude na našem trhu stát 10 699 Kč. V prodeji má být od 31. srpna 2016, uvádí stránky Microsoftu.

Včera servery Blizzardu pomocí DDoS útoku ochromila skupina Lizard Squad. Výpadek zasáhl zejména střílečku Overwatch.

Nemáte PlayStation Plus? Nevadí! V pátek v jedenáct hodin našeho času se rozběhne víkendová akce, kdy si až do pondělní jedenácté hodiny můžete na své konzoli PlayStation 4 zahrát multiplayerové hry bez nutnosti předplatného. Pokud tedy máte nějaké tituly, u kterých jste nehráli multiplayer, tak nezapomeňte.

S vývojem hry Zelda: Breath of The Wild pomáhá studio Monolith Soft. To v současné době zaměstnává přes 100 lidí, kteří v minulosti pracovali na Xenoblade. Tento tým spolupracoval i na The Legend of Zelda: Skyward Sword.

Michele Giacalone, programátor grafiky v německém studiu Deck13, na nedávné technologické prezentaci odhalil Fledge Engine, který pohání připravovanou hardcore RPG akci The Surge. Tenhle engine vytvořil tým Deck13 a bohužel v den vydání hry nebude podporovat DirectX 12, pouze DX11.

Turtle Rock, kteří nám přinesli kooperativní střílečku Evolve, pracují na neohlášené nové značce. Podle neobsazených pozic jsou na začátku dlouhé cesty, shání totiž režiséra příběhu.

Ed Boon plánuje podpořit bojovku Injustice 2 dodatečným obsahem agresivnějším způsobem než tomu bylo u předchozích her studia NetherRealm. To znamená, že se dočkáme asi tuctu dalších postav, v průběhu delší doby.

Pro PlayStation 4 vyšel firmware 3.55. Od Sony víme akorát to, že zlepšuje kvalitu systému po výkonové stránce.

Vývoj Resident Evilu 7 je hotov z 65 procent a Capcom má navíc v přípravě neohlášenou hru k 20. výročí série. Zajímavé také je, že scénář k sedmému dílu napsal Richard Pearsey (Spec Ops: The Line). Je vůbec prvním scénáristou ze západu, který dostal na starost Resident Evil.

Účetnictví firmy Paradox Interactive: Hearts of Iron IV prodalo 200 tisíc kusů, Stellaris půl milionu a Europa Universalis IV překonala jeden milion kopií.

Tento týden začne uzavřené testování alfa verze Battlefieldu 1. Alfa zahrne jen vybraný obsah z plné verze, včetně map.

Asymetrická hororová akce Dead by Daylight za první týden zlákala 270 tisíc hráčů.

Ještě jste si nezahráli střílečku Doom? Tak to rychle napravte. Stále si totiž můžete stáhnout demo pro PC, PS4 nebo Xbox One. Původně mělo být dostupné jen týden. Demo nabízí první level z kampaně.

Fanouškovské předělávky trailerů Forza Horizon 3 a Gran Turisma 5 v Grand Theft Auto V. Když se chce, jde všechno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama