Úterní jednohubky - 28. června
Novinka Úterní jednohubky - 28. června

Úterní jednohubky - 28. června

Michal Burian

Michal Burian

14

Sony testuje dvě rozdílné verze PlayStationu 4 Neo, zajímavý easter egg v Zaklínači 3, čtyřhodinové závěrečné titulky, novinka od skladatele série Ninja Gaiden a další zprávičky.

Reklama

Sony má testovat hned dva modely vylepšené konzole PlayStation 4. Jedna varianta má počítat s procesorem Jaugar a 4,2 teraflopů, zatímco druhá s novým procesorem a 5,5 teraflopů. V případě prvního modelu má PS4 Neo stát 399 dolarů, s novým procesorem potom 499 dolarů. Rozhodnout se má pro jeden z výše zmíněných modelů.

Jeden z hráčů za pomoci modů narazil na velmi zajímavý easter egg v datadisku O víně a krvi pro Zaklínače 3, který je za normálních okolností nemožné najít. Protože se nachází na vrcholku hory mimo přístupnou část mapy. Jde přitom o fotografii celého týmu tvůrců. Další easter eggy najdete v našem nedávném speciálu.

Pokračování hororového thrilleru Until Dawn ve vývoji není. Místo nového dílu chtějí v Supermassive Games navázat na úspěch "podobným" novým zážitkem.

Společnost Sony začala na PlayStation Network blokovat podezřelé účty, které by mohli používat teroristé. Jedním z nich byl i uživatelský účet obsahující slovo "Jihad" (česky džihád). Jihad Khalid Almofadda byl informován e-mailem, kde mu Sony nabídla změnu nicku, přitom tento účet využívá řadu let. Po stížnosti Almofadda přezkoumala Sony ban a rozhodla se účet obnovit.

Todd Howard z Bethesdy na Twitteru zmátl fanoušky Elder Scrolls, kteří z toho hned udělali, že vývojáři pracují na Elder Scrolls 6. Howard tak musel v dalším tweetu objasnit, že nikdy nenapsal, že na šestce pracují.

V reklamách na vozy Ford byl použit artwork ze hry Firewatch. Studio Campo Santo přitom nic takového nepovolilo. Automobilka se nejprve vymlouvala, že koncept získala z webu s wallpapery. Poté se ale tvůrcům Firewatch omluvila.

Minulý týden se v Británii nejvíce prodával DOOM společně s FIFA 16. Následovalo Uncharted 4, Overwatch, GTA V, Rocket League a CoD: Black Ops 3. Až na 11. místě je Mirror's Edge Catalyst.

Když už jsme u toho Rocket League, tak autoři hlásí více než 18 milionů hráčů na PC, PS4 a Xboxu One.

Zdají se vám závěrečné tituly her Ubisoftu příliš dlouhé, když vydavatel zmiňuje všechny studia a lidi v týmech pracujících na hře? Nic z toho nemá na Mighty No. 9. V téhle plošinovce nezapomněli autoři poděkovat všem podporovatelům z Kickstarteru. Je jich přes 67 tisíc, není tak divu, že závěrečné titulky mají téměř 4 hodiny.

Microsoft plánuje 7. července 2017 odstřihnout od serverů Xbox Fitness. Z Xbox Marketplace už hra zmizela.

Na Spotify, Google Play a iTunes naleznete všech 28 skladeb ze soundtracku logické plošinovky Unravel.

Skladatel Ninja Gaiden série, Keiji Yamagishi, pracuje na novém projektu vztahující se k Ninja Gaiden. V červenci nám bude moci prozradit víc.

Pro iOS a Android vzniká Animation Throwdown: The Quest for Cards. Půjde o novou mobilní hru s kreslenými postavičkami Foxu - American Dad!, Bob's Burgers, Family Guy, Futurama a King of the Hill.

World of Tanks Blitz slaví druhé narozeniny. Hra vyšla na Android, Windows 10 a Mac a "stala se jedním z prvních skutečně cross-platform a multiplatformních free-to-play titulem." WoTB si stáhlo více než 55 miliónů hráčů na celém světě. Od startu se ve hře uskutečnilo více než 590 miliónů bitev, při nichž bylo zničeno více než 5,6 miliardy tanků. Všichni hráči společně ve hře strávili více než 4390 let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama