Úterní jednohubky - 5. července
Novinka Úterní jednohubky - 5. července

Úterní jednohubky - 5. července

Michal Burian

Michal Burian

14

Digitální licence FIA Gran Turismo, Ubisoft podporuje Nintendo NX, free-to-play hry na Steamu, exkluzivní edice Brány Skeldalu: 7 mágů, menší zájem o Kickstarter a další zprávičky.

Reklama

Gran Turismo Sport nebude pouhou závodní hrou. Plnohodnotná licence FIA zajistí nejen klasické závody, ale rovněž budou moci hráči získat digitální licenci FIA Gran Turismo. Tu získá každý, kdo úspěšně dokončí výukový program ve hře. Bohužel licence je zatím podporována pouze v 22 zemích (bez České republiky a Slovenska). Licence je určena pro budoucí skutečné závodníky, kteří budou mít o něco snazší cestu ke svému nelehkému cíli. Prý si jich více začnou všímat jednotlivé týmy.

„Můžete očekávat, že budeme podporovat Nintendo NX,“ vzkázal hráčům Ubisoft. Francouzský vydavatel oficiálně potvrdil, že plánuje hry pro novou konzoli od Nintenda. „Nintendo je jedním z nejlepších partnerů na světě,“ dodal Yves Guillemot pro Game Informer.

Meziročně se na Kickstarteru vybralo na hry o polovinu méně. V první polovině letoška se vybralo 8,2 milionů dolarů, loni za stejnou dobu ohromných 20 milionů.

Vyhledáváte na počítači free-to-play tituly? Potom mrkněte na Steam. Hodně populární je střílečka Warframe, dobrodružný Star Trek Online, MMORPG Neverwinter, tankové bitvy ve War Thunder, námořní Archeage, akční RPG Path of Exile, MOBA Smite a také Robocraft a Marvel Heroes 2016. Vybrali jste si?

Takhle vypadají Brány Skeldalu: 7 mágů v exkluzivní Xzone edici, kterou koupíte na Xzone.cz za 499 Kč a na GameExpres.sk za 17,99€.

Skyrim pro PS4 a Xbox One nebude podporovat import uložených pozic z PS3 a Xbox 360 verzí. Není to možné z důvodu odlišných architektur konzolí, které přenesení nepodporují.

Pro konzole PlayStation 4 a Xbox One nedávno vyšel Prison Architect. Ve hře se stanete správcem věznice s maximální ostrahou. Na PSN koupíte za 689 Kč, na Xbox Live za 499 Kč.

Společnost Wargaming (World of Tanks) vydala pro iOS novou mobilní hru. Smash Squad je free-to-play top-down akce založena na fyzice.

Nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii se stalo kostičkové dobrodružství LEGO Star Wars: The Force Awakens, které se prodávalo lépe než předchozí díly LEGA Indiana Jones, Marvel Super Heroes a Batman. Zároveň jde o čtvrtou nejrychleji prodávanou Star Wars hru za Battlefrontem, The Force Unleashed a Episode 3 - Revenge of the Sith. Na druhém místě FIFA 16, třetí Overwatch, čtvrtý Doom a páté Uncharted 4.

Angry Joe zrecenzoval nového Dooma. Byl z něho nadšen? To se dozvíte z videa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama