Úterní jednohubky - 9. srpna
Novinka Úterní jednohubky - 9. srpna

Úterní jednohubky - 9. srpna

Michal Burian

Michal Burian

11

Pokéball v GTA V, Valve se stěhuje, velká očekávání od Mafie 3, GTA V a Black Ops 3 nejprodávanější, demo remasteru The Silver Case a další zprávičky.

Reklama

Vydavatelská společnost 2K Games dost věří Mafii 3, má vysoká očekávání, ať už mluvíme o prodejích nebo recenzích. Na E3 měla hra 60 nominací a odnesla si 12 ocenění.

Ve čtvrtek uvidíme nový trailer k filmu Rogue One: Star Wars Story. Dá se očekávat, že díky traileru budeme mít lepší představu o tom, co nás zhruba čeká v DLC Rogue One: Scarif pro Star Wars: Battlefront, které vyjde koncem roku spolu s filmem.

Na konci příštího roku má Microsoft v plánu uvést na trh výrazně výkonnější Xbox One s označením Scropio. Phil Spencer na Twitteru potvrdil, že pro tento hardware již vznikají hry.

Pro GTA V vznikl mod, který do PC verze přidá pokéball z mobilní hry Pokémon GO. Chytat ale nebude pokémony, nýbrž obyvatele Los Santos.

Grand Theft Auto V se za minulý týden stalo nejprodávanější hrou ve Velké Británii. Porazilo Uncharted 4, LEGO Star Wars, Overwatch, FIFA 17, Rocket League nebo Doom. Naposledy se tohle GTA V povedlo v březnu 2015, šest měsíců po vydání.

Valve se rozrůstá, firma stojící za Steamem se stěhuje do nových kanceláří, kde bude mít k dispozici přes 20 tisíc metrů čtverečních. V současné době má 12 tisíc metrů čtverečních.

Call of Duty: Black Ops 3 nejprodávanější hrou současné generace konzolí, pochlubil se Activision před investory. Uvidíme, jak se bude dařit letošnímu Call of Duty: Infinite Warfare.

Na Steamu je možno vyzkoušet demo remasterované verze vůbec první hry od Sudy 51 jménem The Silver Case.

Bandai Namco vnadí na Little Nightmares, půjde o novou IP. Ve čtvrtek uvidíme trailer.

Podívat se můžete na achievementy konzolové verze Assetto Corsa.

Na YouTube si můžete poslechnout soundtrack No Man's Sky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama