Víkendové jednohubky
Novinka Víkendové jednohubky

Víkendové jednohubky

Michal Burian

Michal Burian

30

Prodeje Outlast 2, reklam na AC: Origins v našich televizích, PC Building Simulator, dárek pro Hidea Kojimu, víkendové paření, Steam slevy a další zprávičky.

Reklama

PC Building Simulator získal podporu firmy Futuremark (3D Mark) a umožní vám si sestavit počítač a ten následně otestovat. Simulátor připravuje osmnáctiletý student z Maďarska, který hodlá projekt vydat na Steamu v lednu 2018. Není tajemstvím, že mezi dostupným hardwarem budou výrobky od Corsair a NZXT. Časem by se mohl seznam rozrůst i o další společnosti.

Pro PlayerUnknown’s Battlegrounds není v plánu singleplayer, potvrdil tvůrce Brendan Greene. Zároveň potvrdil, že chtějí cross-play mezi PC a Xbox One verzí a že Xbox One verze se bude prodávat i fyzicky.

Pokud nemáte na víkend žádné plány, můžete zamířit na Steamu a zdarma si zahrát singleplayerové RPG Torment: Tides of Numenera nebo hardcore kooperativní střílečku Helldivers.

Když už jsme u Steamu, tak na nejpopulárnější platformě začaly halloweenské slevy, které trvají až do 1. listopadu. S výraznou slevou lze pořídit spoustu hororových titulů, včetně Dead by Daylight, 7 Days to Die, The Forest, Grim Dawn, Beholder, Friday the 13th: The Game a spoustu dalších.

Tahle vypadá Wolfenstein II: The New Colossus na maximální detaily v rozlišení 4K.

Xbox Live dosáhl na 53 milionů uživatelů, pochlubil se Microsoft ve finanční zprávě, kde uvádí, že za poslední čtvrtletí fiskálního roku 2018 vzrostly společnosti výnosy z prodeje softwaru a služeb Xboxu o 21 procent.

Outlast 2 je pro některé fanoušky jedničky zklamáním, přesto se dobře prodává. Spoluzakladatel studia Red Barrels prozradil, že se prodal téměř milion kusů. Podle Steamspy má PC verze 200 000 kopí, zbytek tedy konzole PS4 a Xbox One.

Assassin's Creed: Origins je po dlouhé době jednou z her, která má reklamu na našich televizních obrazovkách. Lokalizovaný live action filmeček je možné vidět na kanále Nova 2. Originál zde.

Předobjednali jste si Football Manager 2018 na Steamu? Tak to se můžete pustit do hraní bety. Plná verze dorazí 10. listopadu na PC.

Majitelé SHIELDu mohou využít halloweenské slevy a od 27. do 31. října si pořídit vybrané hry se slevou až 80 procent. Hráči se budou moci vydat na prohlídku strašidelného hotelu v The Guest, čelit biologické hrozbě, která mění lidi v nebezpečná monstra v Resident Evil 5 a stranou nezůstanou ani další ikony žánrů, mezi které patří např. série Outlast, vnadí tisková zpráva.

Hideo Kojima, tvůrce série Metal Gear Solid a připravované novinky Death Stranding, dostal od Ubisoftu PS4 verzi Assassin's Creed: Origins.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama