Vývojáři Trine ohlašují Has-Been Heroes
Has-Been Heroes Novinka Vývojáři Trine ohlašují Has-Been Heroes

Vývojáři Trine ohlašují Has-Been Heroes

LakilukCZ

LakilukCZ

2

Akční hra s prvky RPG a roguelike her v 2D grafice.

Reklama

Vývojáři z finského studia Frozenbyte se pouštějí tak trochu do neprobádaných vod. Po sérii Trine si pro nás připravili něco zcela nového. Dle traileru lze usuzovat, že půjde o akční hru s prvky RPG zasazenou do 2D grafiky. Hra bude obsahovat prvky roguelike her, které se vyznačují například permanentní smrtí. Co přesně to bude pro hru znamenat, zatím není

„Přidejte se ke skupině legendárních hrdinů, kteří jsou oslavováni napříč královstvím za jejich legendární činy. Království však prosperuje a hrdinové tak již nejsou potřeba. Jenže král má po letech konečně další úkol, možná ten nejepičtější ze všech. Vzít princezny dvojčata do školy! K dosažení cíle nám pak pomůže velmi různorodá skvadra hrdinů: Mladá a dychtivá tulačka, mexický zápasník, trpaslík toužící po diamantech a stále paranoidní Sheikh."

Inu velmi netypická zápletka. Na své cestě budeme čelit mnoha monstrům, která prý budou stále větší a větší. „Dokážete zničit armádu vedenou proradným Ghoulem?"stojí v tiskově zprávě. Abychom je porazili, bude třeba sbírat stovky předmětů a kouzel, které půjdou kombinovat a díky nim, tak každý hrdina bude unikátní. Když umřete, zkusíte to znovu, bude důležité pečlivě vybrat svého hrdinu.

Troufám si odhadovat, že hra bude sršet vtipem stejně jako série Trine. Koneckonců to vypadá, že Has-Been Heroes bude mít stejný uklidňující hlas vypravěče.

Pokud se vám hra zalíbila, tak pro vás mám potěšující zprávu. Vývojáři jí ve spolupráci s GameTrust hodlají vydat již v březnu na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama