lets-play-aneb-hraju-a-kecam-si-sam-pro-sebe
Blogy čtenářů Článek Lets Play aneb Hraju a kecám si sám pro sebe

Lets Play aneb Hraju a kecám si sám pro sebe

Začnu tento "článek" pěkně od podlahy a zeptám se sám sebe co je to sakra Lets Play ano uznávám zprvu jsem v tomto názvu viděl divný až pedofilní…

Reklama

Začnu tento "článek" pěkně od podlahy a zeptám se sám sebe co je to sakra Lets Play ano uznávám zprvu jsem v tomto názvu viděl divný až pedofilní podtext,ovšem spletl jsem se.

Lets play je komentované herní video (povětšinou v reálném čase) s průměrnou délkou cca 20 minut.Lets Playerů  za poslední rok na českém You Tube přibylo neskutečně mnoho a samotná "komunita" se velmi rozrostla.Mezi první Lets Playery patří TheVyřida,Zdepapepa a další,kteří natáčeli videa už před lety.

Zde napíšu pár základních pravidel podle kterých by se měl/nemusel průměrný Lets Player (jako já) řídit a jaké základní vlastnosti by měl mít:

1) Minimálně mít základní schopnost se vyjádřit. Upozornění!:Než začnete natáčet včas o tom informujte své blízké,pokud tak neučiníte mohli by vaši náhlou samomluvu brát jako vážný psychický problém což by mohlo u méně chápajících jedinců vaší rodiny způsobit pobyt na psychiatrické léčebně.

2) Umět nahrávat hru a do toho rozumně mluvit není žádný med.Proto nebuďte překvapení náhlými neúspěchy ve vaší milované hře.

3) Umění se ovládnout v kritických situacích,při obzvláště nepovedeném nahrávání padají nevhodná slova (což se příliš nedoporučuje) někteří méně chápaví jedinci vaší rodiny by mohl takový náhlý přísun agresivity zaskočit viz. upozornění v pravidle č.1

4) Pokud možno se zdržet vulgárních (viz.pravidlo č.3) slov jako např. p...,k..... nebo ...... POZNÁMKA:U některých osob obzvláště mladšího věku můžete dosáhnout  tímto (vulgárním,fekálním) stylem velkého úspěchu.

5) Mít obecný a alespoň minimální přehled o videoherním průmyslu (což není vždy pravidlem pokud se budete řídít dle poznámky v pravidle č.4)

6) Udržet diváka pokud možno celou dobu videa u obrazovky,což není problém pokud ovládáte pravidlo č.1 POZNÁMKA:Udržet diváka u obrazovky jde mnoha způsoby např.Vtipnými hláškami,plynulou,nepřerušovanou a srozumitelnou mluvou viz.pravidlo č.1 (vylučování plynů z různých otvorů vašeho těla může zapůsobit na velké procento osob mladšího věku a nižšího IQ) předstírání strachu (který nemusí být u některých osob předstírán) apod.

7) Kvalitní mikrofon a dobrý program na editování videa a zvuku já osobně používám Adobe Audition (ZVUK) a Adobe Premiere na video.

 

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/_zlG9Pzq-Ko" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Zde méně aktuální ukázka mého videa.

 

8)Najít si na nahrávání čas není úplně jednoduchá věc, pokud chodíte do zaměstnání nebo do školy a celkově nestrávíte u PC moc času nahrávání videí se pro vlastní dobro vyhněte.

9)Začátky jsou vždy nejtěžší a v dnešní době se prosadit je kumšt,ovšem není vůbec problém vyzkoušet takzvané řitolezectví a dožádat se někoho známého a milého o reklamu na váš You Tube kanál,avšak pokud někoho slavného z nich znáte osobně máte vystaráno,odběratelé a popularita se vám jen pohrnou za minimální vynaložené úsilí ....A TO SE VYPLATÍ!

10)) nahrávání vás musí bavit!Musíte mít chuť a odhodlání věřte že špatná nálada se na kvalitě videa razantně projeví a diváci to poznají.

 

 

Více aktuání ukázka z mých videí.

 

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/SxaqB9MvfD0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Tak to by bylo asi vše,pokud máte zájem také dělat komentovaná videa není problém stačí vám jen odhodlání a trocha času.

Pokud se vám tento styl videí líbí neváhejte podpořit mě nebo jednoho s mých kolegů odběrem.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama