HBO údajně plánuje osm sezón TLOU seriálu
Filmy/Seriály The Last of Us Novinka HBO údajně plánuje osm sezón TLOU seriálu

HBO údajně plánuje osm sezón TLOU seriálu

Martin Zavřel

Martin Zavřel

68

Každá sezóna má stát až 200 milionů dolarů.

Reklama

Před dvěma týdny jsme tu měli výroky Damiana Pettiho ohledně rekordního rozpočtu HBO seriálu The Last of Us, který se zdál překonávat i rozpočet nejvýpravnější závěrečné sezóny Hry o trůny. Nyní máme tuhle skutečnost potvrzenou, ale dozvěděli jsme se také další megalomanské plány HBO s tímto seriálem. Dle magazínu Lethebridgenewsnow řekl premiér provincie Alberta Jason Kenney, že HBO plánuje utratit za každou sezónu až 200 milionů dolarů, přičemž seriál by mohl mít až 8 sezón.

To už se dostáváme do opravdu astronomických čísel nejen na poměry televizních seriálů (zmíněná osmá sezóna Hry o trůny stála 90 milionů dolarů), ale i na poměry opravdu hodně výpravných hollywoodských blockbusterů (200 milionů dolarů stál třeba film Titanic Jamese Camerona nebo bondovka Skyfall). Co z toho vyvodit? Fanoušci se dohadují, že seriál pravděpodobně bude věnovat mnohem více místa propracování vedlejších postav ze hry a jejich příběhů.

Seriál pravděpodobně bude věnovat více místa vedlejším postavám.

Spekulují také o tom, jak zajímavé by bylo, kdyby se po dokončení příběhu z první hry seriál věnoval třeba i jiným postavám ve světě The Last of Us v rámci příběhů, které by byly úplně nové. Jelikož konkurenční AMC právě finišuje závěrečnou 11. sezónu komerčně velmi úspěšného seriálu The Walkng Dead, vypadá to, že HBO chce svůj vlastní "zombie" seriálový trhák. Na to konto rovnou doporučím také seriál Black Summer na Netflixu, který zobrazuje začátek zombie apokalypsy kromě jiného za pomoci fascinujících hrátek s časovou posloupností příběhu a rozhodně si nebere servítky, pokud jde o přežití postav.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama