Platinum Games chystají dvě zbrusu nové značky
Jednohubky Článek Platinum Games chystají dvě zbrusu nové značky

Platinum Games chystají dvě zbrusu nové značky

Michal Burian

Michal Burian

2

Těšit se máme na nové zážitky. Nepůjde ale o AAA produkty.

Reklama

Nezávislé japonské studio Platinum Games za svou desetiletou existenci spolupracovalo s mnohými vydavatelskými společnosti. Pro Segu tenhle tým vytvořil MadWorld, Infinite Space, Bayonetta a Vanquish. Pro Activision zase The Legend of Korra, Teenage Mutant Ninja Turtles a Transformers. Dále Metal Gear Rising: Revengeance pro Konami, Star Fox sérii pro Nintendo a naposledy Nier: Automata ve spolupráci se Square Enix.

Na dosud nespecifikovaný termín ještě připravují třetí Bayonettu, která vyjde exkluzivně pro Nintendo Switch. Co ale přinese budoucnost? V Platinum Games dali prostor kreativě a zeptali se svým zaměstnanců, na jakých hrách chtějí pracovat. Z iniciativy vznikla spousta skvělých nápadů a dva z nich jsou již ve vývoji. Nepůjde ale o AAA produkty. Platinum Games tyhle dvě značky uvede i na trh. Nespolupracuje tak se žádnou společností, což má vliv na rozpočet. Tituly vznikají v malých týmech o dvaceti lidech.

Fanoušci Platinum Games si mohou být jisti tím, že nové hry půjdou ve stopách předešlých projektů tohoto studia. Máme tak očekávat další bláznivou hardcore akci? Vypadá to tak. Každopádně to má být cool, vzkázal Atsushi Inaba přes Game Informer.

Zdroj: Eurogamer.net, GameInformer.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama