První Trine dostává nový update, který přidává online kooperaci
Trine Novinka První Trine dostává nový update, který přidává online kooperaci

První Trine dostává nový update, který přidává online kooperaci

Jan Kalný

Jan Kalný

10

Je to skoro až neuvěřitelné, ale po pěti letech čekání se k nám konečně dostává update, který do téhle neuvěřitelné hry přidává online kooperaci, která tak dlouho chyběla mnoha hráčům.

Reklama

První díl Trine je už sice na světě téměř pět let, to ovšem neznamená, že by se o něj neměli vývojáři starat. Alespoň tohle si nejspíš myslí lidé z Frozenbyte, kteří vydali trochu tajný a trochu veřejný update, který hru přetvoří na Trine Enchanted Edition. Ta obsahuje online kooperaci, vylepšenou grafiku a fyziku a několik herních mechanismů, včetně umělé inteligence a uživatelského rozhraní.

Pokud jste se sérií Trine ještě nepřišli do styku, pak je možná čas to změnit. Druhý díl exceloval svou náplní, grafikou a online kooperací, teď jimi exceluje i díl první. Případně si nezapomeňte přečíst i recenzi druhého dílu.

Jediné co musíte udělat, je kliknout pravým na hru ve Steamu, vlézt do vlastností, záložky betaverze a dolu zadat TrineEEBeta2014. Update je zcela zdarma. Po spuštění hry s tímto updatem navíc získáte skrytý achievement Enchanted. Berte však na vědomí, že se jedná pouze o betu, takže nějaké chyby jsou nevyhnutelné. Silně také doporučujeme sehnat si kamarády pro kooperaci, protože moc hráčů jí zatím logicky nehraje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama