GC: Na PC verzi Homefront dělá jiné studio
Homefront Novinka GC: Na PC verzi Homefront dělá jiné studio

GC: Na PC verzi Homefront dělá jiné studio

Michal Burian

Michal Burian

9

Společnost THQ na veletrhu GamesCom v Kolíně nad Rýnem prozradila, že na PC verzi připravované 1st person akce Homefront nedělá Kaos Studios, nýbrž Digital Extremes + informace o multiplayeru.

Reklama

Studios Digital Extremes má za sebou spoustu titulů, naposledy však tým vytvořil kvalitní střílečku v roce 2008, a to Dark Sector. Pomáhal také s PS3 verzi BioShocku a podílel se na multiplayerové části této utopické akce.

Na konzolových verzích PlayStation 3 a Xbox 360 pracují odborníci z Kaos Studios, tvůrci Frontlines: Fuel of War. Ti mají za cíl vytvořit z Homefront velmi známou značku, jako je například Call of Duty.

Na GamesComu bylo dále odhaleno, že u PC verze se počítá s exkluzivním obsah a dedikovanými servery. "PC hráči budou moci vytvořit nebo hostovat na speciálním serveru, který umožní využívat další komunitní funkce, včetně podpory klanů," dodal Frank De Lise, výkonný producent Digital Extremes.

De Lise se dále nechal slyšet, že THQ ani Digital Extremes nepředpokládají, že by s prvním Homefront porazili Call of Duty. Podle vyjádření to bude chtít mnohem víc času, i proto se později přesuneme z USA do Londýna apod.

Homefront je v současné době naplánován na únor 2011, a to ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama