Jak to vypadá s dalším Jurským Parkem?
Novinka Jak to vypadá s dalším Jurským Parkem?

Jak to vypadá s dalším Jurským Parkem?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

2

Celé halo kolem Back to the Future tak trochu způsobilo, že se zapomnělo na další herní adaptaci kultovního Jurského Parku, na níž studio Telltale pracuje.

Reklama

Redaktoři zahraničního magazínu Game Informer jsou však tvorové všímaví a pečliví, a v zatím posledním čísle fanouškům trochu oživili vzpomínky na tento na loňské E3 představený titul.

Ten by se měl odehrávat krátce po událostech v prvním filmovém dílu, přičemž již nyní je jisté, že si své role nezopakují ani Sam Neill, ani Jeff Goldblum a nepravděpodobná je i účast Johna Hammonda.

Místo toho se zhostíte role jednoho ze zaměstnanců parku, který se bude snažit z toho prokletého ostrava co nejrychleji zmizet. Zapomeňte však na pomalý "adventurní" postup.

Telltale Games upouští od svého klasického konceptu a slibují, že nový Jurský Park bude o něco akčnější. Hratelností by se měl údajně podobat geniálnímu Heavy Rainu. Co to ale znamená v praxi lze zatím těžko soudit.

Můžete se nicméně stále těšit na spoustu puzzlů, prozkoumávání rozsáhlých lokací a relativně realistické zpracování. Stejně jako Back to the Future, i Jurský Park bude rozdělen do pěti epizod, přičemž první by měla vyjít někdy na jaře.

Kromě PC a Maců se aktuálně spekuluje o vydání na PSN, zatímco majitelé Xboxu 360 budou nejspíš opět ponecháni svému osudu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama