Temné spiknutí a korupce v Hitman: Absolution
Novinka Temné spiknutí a korupce v Hitman: Absolution

Temné spiknutí a korupce v Hitman: Absolution

Michal Burian

Michal Burian

13

Dozvěděli jsme se nové detaily o chystaném dobrodružství nájemného vraha číslo 47.

Reklama

Náš nájemný plešatý vrah zažije velmi prekerné chvíle. Zradí ho totiž ti, kterým důvěřoval, a navíc ho začne nahánět policie. Agent 47 se ocitne v centu temného spiknutí a musí se vydat na cestu nebezpečným a zkorumpovaným světem, aby se všichni dozvěděli pravdu.

„Vůbec poprvé vysíláme Agenta 47 na soukromou výpravu, což nám umožňuje prozkoumat odlišné aspekty Hitman fikce,” prohlásil Tore Blystad, herní ředitel ze společnosti IO Interactive. „Oproti jiným Hitman titulům jde o sice dobře známý, ale přesto výrazně odlišný zážitek, o něco, co si budou moci vychutnat jak protřelí neslyšní zabijáci, tak i ti, pro něž je svět Hitmana novinkou.”

Hitman: Absolution byl vytvořen od základů a poběží na zbrusu novém enginu (posloužila druhá verze Glacier 2 technologie). Hra se tak může pochlubit filmovým příběhem, výrazným uměleckým směrem a vysoce originálním herním designem. Hitman: Absolution rovněž kombinuje milovanou klasickou hratelnost a zcela nové herní prvky.

Hra je nakonec naplánovaná až na rok 2012 (původně měla vyjít letos o Vánocích) pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Více informací očekáváme v červnu na E3 v Los Angeles.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama