Final Fantasy XIII-2 bude i v ČR a SR
Final Fantasy XIII-2 Novinka Final Fantasy XIII-2 bude i v ČR a SR

Final Fantasy XIII-2 bude i v ČR a SR

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Společnost Square Enix ohlásila vedle standardní také dvě exkluzivní speciální edice hry Final Fantasy XIII-2 – Limitovanou Sběratelskou edici a Křišťálovou edici.

Reklama

Limitovaná Sběratelská edice bude distribuována v unikátním balení a bude zahrnovat hru Final Fantasy XIII-2 s výběrovým soundtrackem, jenž obsahuje množství hudebních nahrávek ze hry, speciálně vybraných vývojářským týmem, knihu ilustrací "Umění z Final Fantasy XIII-2", ve které lze nalézt materiál z rozličných stadií vývoje titulu, 6 sběratelských pohlednic, vyznačujících se mimořádně kvalitním grafickým ztvárněním hlavních postav ve hře a obrázek hrdinky Lightning, jenž využívá lentikulární technologii (mění se s úhlem pohledu), a je provedený ve vysokém rozlišení.

Křišťálová edice zahrnuje všechny předměty uvedené výše, jen CD s výběrovým soundtrackem je nahrazeno čtyřmi disky s originálním soundtrackem ke v luxusním obalu, které obsahují kompletní kolekci hudby hrající ve hře na pozadí. V edici lze rovněž nalézt vysoce exkluzivní tričko Final Fantasy XIII-2 ze sortimentu Square Enix Products, jež nebude možné zakoupit kdekoliv jinde. Křišťálová edice je přísně limitovaná a bude zabalena do prezentační krabice.

Obě edice budou dostupné v ČR i na Slovensku už 3. února příštího roku. Společnost Cenega Czech rovněž nabízí následující exkluzivní odměny hráčům, kteří si Final Fantasy XIII-2 předobjednají:

- DLC balíček "Fight In Style"

- Bitva s rekrutovatelným monstrem: poražte Omegu, slavného obludného bosse z Final Fantasy, a poté ho přijměte do své party pro další využití během vašich dobrodružství

- Alternativní kostým pro Serah

- Alternativní kostým pro Noela

- Final Fantasy XIII: Novela 1

- Tato novela se zabývá událostmi, které se odehrály v období mezi Final Fantasy XIII a Final Fantasy XIII-2. Staňte se svědkem dosud neodvyprávěného příběhu

- Tři litografické umělecké karty, jež zobrazují klíčové výjevy ze hry

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama