Odhalen předobjednávkový bonus pro Risen 2
Risen 2: Dark Waters Novinka Odhalen předobjednávkový bonus pro Risen 2

Odhalen předobjednávkový bonus pro Risen 2

Michal Burian

Michal Burian

4

V předobjednávkovém bonusu k pirátskému RPG od studia Piranha Bytes můžete prožít vzrušující nový příběh, který vypráví o honbě za pokladem kapitána Steelbearda!

Reklama

Společnost Cenega Czech oznámila speciální předobjednávkový bonus, který bude zdarma k dispozici pro každého, kdo si koupí pirátské RPG Risen 2: Dark Waters ještě před jeho vydáním, plánovaným na konec dubna u vybraných partnerů.

DLC s příhodným názvem „Ostrov Pokladů“ nabízí exkluzivní doplňkový obsah, určený neohroženému dobrodruhovi. V rámci bonusového příběhu se hráč pustí do série úkolů, jejímž cílem je nalezení legendárního pokladu kapitána Steelbearda – půjde o výpravu, která naváže na dějový element z první hry Risen a konečně jej dovede ke strhujícímu zakončení.

Příběh DLC se točí kolem Harloka, kuchaře na Steelbeardově lodi Elenor, jenž ukradne tajné indicie vedoucí k ukrytému pokladu pirátského kapitána. Nicméně pouze s hráčovou pomocí ho Harlok bude schopen najít.

Hrdinu a Patty, Steelbeardovu dceru, dovede pátrání na neznámý ostrov, který nabízí nová prostředí k prozkoumávání, množství hádanek k řešení, pokladů, jichž se lze zmocnit, a tajemství, čekajících na odhalení. Hráč bude moci narazit na legendární předmět (vyskytující se pouze v rámci tohoto DLC) – ten nabídne jeho postavě permanentní vylepšení statistik.

Tento exkluzivní předobjednávkový DLC bonus v hodnotě 8 liber / 800 Microsoft bodů bude k dispozici u vybraných partnerů.

Risen 2: Dark Waters pro PC vyjde 27. dubna, PlayStation 3 a Xbox 360 verze o měsíc později. PC verze bude na našem trhu k dispozici s českými titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama