Thief si zachová své tajemno, PC verze s hutnou podporou
Thief Novinka Thief si zachová své tajemno, PC verze s hutnou podporou

Thief si zachová své tajemno, PC verze s hutnou podporou

Michal Maliarov

Michal Maliarov

10

Eidos Montreal nás uklidnil nejnovějšími informacemi o tom, nakolik se bude novodobý Thief podobat předchůdcům a zda se PC verzi dostane náležité pozornosti.

Reklama

V nejnovějším rozhovoru pro Strategy Informer řekl Stephane Roy z Eidosu, že je PC verze pro vývojáře velmi důležitá a rozhodně se nebude jednat o prachsprostý port z konzolí. Hraní s klávesnicí a myší se velmi liší od hraní s ovladačem a titul musí mít náležitou podporu všech prvků.

„Když vyvíjíte PC hru, musíte myslet jako PC hráč. Konzole jsou někde úplně jinde,“ řekl Roy.

Skvělou zprávou je také to, že vývojáři ponechají určitou dávku tajemna a mystiku, která se do univerza Thiefa velmi hodí. Má se však jednat svým způsobem o realistickou mystiku, žádné zombíky tedy nečekejte.

„Je to tradice. Než jsme začali pracovat na projektu, udělali jsme průzkum, proč vlastně hráči sérii tak milují,“ dodal Roy. „Myslím, že dobře rozumíme tomu, co tvoří skvělou hru Thief. Více vám zatím říci nemůžu.“

Je velký rozdíl mezi magií a mystikou a Thief se bude snažit držet realističtějšího pojetí, než jeho předchůdci. Určitou dávku tajemna však uvítáme s otevřenou náručí.

Thief 4 je naplánován na příští rok pro PC, PlayStation 4 a nový Xbox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama