Zing briefing - nastudujte ovládání The Last of Us, nová Forza, patch pro Metro
Battlefield 4 Novinka Zing briefing - nastudujte ovládání The Last of Us, nová Forza, patch pro Metro

Zing briefing - nastudujte ovládání The Last of Us, nová Forza, patch pro Metro

Michal Burian

Michal Burian

7

V novém Zing briefingu se stručně dozvíte o možném pokračování Kingdoms of Amalur: Reckoning, nastudujete ovládání The Last of Us, DICE se v LA bude věnovat Battlefieldu 4 a dozvíte se například, že další obchod nabízí PC verzi GTA V.

Reklama

Zing briefing je speciální článek, ve kterém vám budeme nepravidelně přinášet zprávy z herního světa a občas také nějaké zajímavosti. Jde především o článek nabízející informace, které nebyly publikovány v klasických novinkách. Náměty na vylepšení nám můžete posílat na e-mail šéfredaktora nebo se s nimi podělit níže v komentářích.

Pro fanoušky fantasy RPG titulu Kingdoms of Amalur: Reckoning se objevila naděje, že by se v budoucnu mohli dočkat pokračování. Právník Richard J. Land totiž pro Providence Journal prozradil, že o značku mají zájem nejmenované strany. 38 Studios se dostalo do finančních problémů a prodává svůj majetek, včetně IP.

Arkádová 2D lukostřelba s fyzikální strukturou a destrukcí jménem CastleStorm vyjde na Xbox Live Arcade pro Xbox 360 již 29. května za 800 Microsoft bodů.

Nejprodávanější hrou minulého týdne se v Británii stalo Metro: Last Light. Na druhém místě Dead Island: Riptide, které následuje FIFA 13, Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity, Black Ops 2, Tomb Raider, adventurní série The Walking Dead od Telltate Games, Injustice: Gods Among Us, Assassin's Creed 3 a BioShock Infinite.

Nastudujte si ovládání survival thrilleru The Last of Us, abyste 14. června mohli usednout a začít pařit na PS3.

Nedávno otevřené studio DICE v Los Angeles se má věnovat Battlefieldu 4. Pracují v něm vývojáři ze zrušeného Danger Close (Medal of Honor Warfighter).

Zítra se v 19:00 dočkáme oficiálního oznámení nového Xboxu od Microsoftu. Nezapomeňte nás sledovat. Konference bude živě na Xbox.com, Xbox Live a svůj komentovaný stream si pro vás připraví i Indian.

Po německém Amazonu do své nabídky zařadil PC verzi Grand Theft Auto V i konkurenční Saturn.de. PC verze stále nebyla Rockstarem oficiálně oznámena.

Zaměstnanec EA na svém Twitteru vůbec nešetřil Wii U a dokonce o konzoli od Nintenda napsal, že je to šrot. Podle něj Wii U nemá takový výkon jako Xbox 360, má špatnou on-line infrastrukturu a podivný tablet.

Na letošní E3 pozvaní novináři uvidí za zavřenými dveřmi gameplay ze třetího Zaklínače.

Insomniac Games vážně uvažovali o Resistance 4. Nakonec se ale rozhodli pro vývoj kooperační střílečky Fuse, aby se akční série Resistance neunavila.

Microsoft si 15. května 2013 zaregistroval ochrannou známku pro ForzaVista. Ochranná známka se vztahuje na interaktivní herní software (jednoduše hru), která umožní hráčům získat statistické informace o interaktivních a externích vlastnostech vozidla a tyto vozidla virtuálně řídit a obsluhovat. Třeba se zítra dočkáme oznámení zároveň s představením nového Xboxu.

Vyšel patch pro PC verzi Metro: Last Light, mj. opravuje problémy s grafickými kartami AMD.

Letos v srpnu vyjde kompilace Yakuza 1 & 2 v HD provedení pro konzoli Wii U. O Evropě zatím nepadlo ani slovo. Wii U verze se pochlubí podporou GamePadu, kde využijete dotykovou obrazovku pro mapu, stejně tak budete moci hrát bez přístupu k TV.

Nové achievementy předčasně odhalily plánované multiplayerové DLC pro Crysis 3. Balení by mělo obsáhnout čtyři nové mapy nazvané Creek, Crossing, Ascent a Coastline, stejně tak dva módy: Frenzy a Team Possession. Chybět by neměla ani nová zbraň.

V červnu na veletrhu E3 by gameplay záběry mohl ukázat také Hideo Kojima z Metal Gear Solid 5, alespoň to naznačil na svém Twitteru.

Podle aktuálních spekulací by mohl zítra Microsoft společně s novým Xboxem představit i technologii IllumiRoom. Ta má proměnit náš obývat v herní ráj.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama