Vyzkoušejte novou frakci žoldáků v modu pro Armu 3
Arma 3 Novinka Vyzkoušejte novou frakci žoldáků v modu pro Armu 3

Vyzkoušejte novou frakci žoldáků v modu pro Armu 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Arma 3 je sice pořád v betě, ale to hráčům nebrání tvořit povedené mody, mezi něž patří i addon přidávající frakce žoldáků PG Services, který by bylo škoda minout.

Reklama

V poslední době jsme vás v rámci moderské scény informovali hlavně o GTA IV, ale byla by škoda minout i jiné hry, především sérii Arma, která je na modech do velké míry postavená. To platí i o Armě 3, která je sice pořád v beta verzi, ale i tak už vzniká velké množství povedených fanouškovských výtvorů, mezi něž patří i addon přidávající frakci žoldáků PG Services.

Tento mod přidá do Army 3 zbrusu novou frakci PG Services, která by se dala přirovnat k žoldákům iON z Arma 2: Private Military Company. Můžete se tak dosyta vyblbnout např. s devíti jednotkami, s 48 variantami žoldáckých uniforem a osmi vestami nebo s vlastní verzí vrtulníku MH-9 a s puškou MX Rifle. K dispozici je i speciální Showcase mise.

Za zmínku také stojí, že se bude mod postupně rozšiřovat, v plánu je kromě nového vybavení a vozidel i singleplayerová kampaň a multiplayerové mise.

Autoři dokonce pro frakci vytvořili i speciální webovou stránku, která se nese v duchu webu žoldáků iON. Pokud máte o mod zájem, zamiřte na fórum Bohemia Interactive, kde najdete odkaz na stažení i všechny důležité informace. Níže můžete také omrknout několik screenshotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama