PlayStation 4 má na kontě 4,2 milionů prodaných kusů
Novinka PlayStation 4 má na kontě 4,2 milionů prodaných kusů

PlayStation 4 má na kontě 4,2 milionů prodaných kusů

Michal Burian

Michal Burian

33

Sony úspěšně buduje novou hráčskou základnu, která se každým dnem rozšiřuje. <strong>PS Plus se daří + kolik se prodalo PS4 her</strong>.

Reklama

Během probíhající veletrhu CES v Las Vegas se Andrew House ze Sony nechal slyšet, že do 28. prosince loňského roku prodali přes 4,2 milionů kusů konzole PlayStation 4.

Sony tak pokračuje v úspěšném budování nové hráčské základny, která se každým dnem rozšiřuje. Začátkem prosince jsme byli informováni, že se prodalo 2,1 milionů kusů. Ve Velké Británii se navíc konzole stala nejrychleji prodávanou konzolí v historii tohoto trhu.

Sony přitom očekávala, že do konce loňské roku prodá zhruba tři miliony kusů. S přehledem tak překonala svoje odhady a pomalu ale jistě se chystá na svůj domácí trh - v Japonsku bude PS4 v prodeji od 22. února.

Včera Microsoft oznámil, že se konkurenční Xbox One do konce roku 2013 přehoupl přes 3 miliony prodaných kusů.

Navíc víme, že se podle Sony prodalo 9,7 milionů kusů PlayStation 4 her (Call of Duty: Ghosts, Assassin’s Creed IV: Black Flag, Battlefield 4, FIFA 14 a Killzone: Shadow Fall) a placená služba PlayStation Plus zaznamenala nárůst o 90 procent od uvedení PS4 na trh. Není se čemu divit, PS+ nabízí hry zdarma každý měsíc a navíc je vyžadováno pro hraní multiplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama