České RPG The Keep pro Nintendo 3DS trousí první obrazové materiály
The Keep Novinka České RPG The Keep pro Nintendo 3DS trousí první obrazové materiály

České RPG The Keep pro Nintendo 3DS trousí první obrazové materiály

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Trailer a screenshoty pořízené z alpha verze ukazuje zajímavě vypadající RPG pro Nintendo 3DS, které má na svědomí český Cinemax.

Reklama

Nedávno oznámené RPG The Keep pro Nintendo 3DS, které vzniká v kancelářích pražského Cinemaxu, je konečně naplno představené díky traileru a prvním screenshotům. Materiály však pocházejí z alpha verze, takže nutně nereprezentují finální produkt.

The Keep slibuje především návrat k temné old-school atmosféře starých RPG titulů, prozkoumávání hlubokých jeskyní a dolů plných monster, soubojový systém v reálném čase, magii a nutnost řešení puzzlů, to vše pod a v blízkosti věže zlého čaroděje. A prý budete umírat. Často umírat.

Hra je přitom ve vývoji 15 měsíců. Cinemax do ní chce vložit všechnu svou lásku pro old-school hry a také dokázat, že se mýlili, když po vydání povedeného Inquisitora řekli: ,,Už nikdy neuděláme žádnou RPG hru!"

Datum vydání je naplánované na léto letošního roku. Cenu na Nintendo eShopu, přes nějž bude The Keep distribuované, zatím neznáme. Časem se každopádně hra dostane i na další platformy, Lukáš Macura z Cinemaxu zatím potvrdil PC verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama