V červnu na E3 bude první PC Gaming Show
Novinka V červnu na E3 bude první PC Gaming Show

V červnu na E3 bude první PC Gaming Show

Michal Burian

Michal Burian

17

Tuhle akci zaměřenou na PC hráče má na svědomí spojení AMD a herního webu PC Gamer.

Reklama

Co si budeme povídat, americký veletrh E3 je zaměřen zejména na konzole, kdy Microsoft, Sony a Nintendo předvádí své nové produkty. Multiplatformní stranu (tím pádem zejména PC) zachraňovaly další společnosti v čele s Electronic Arts, Ubisoftem, Square Enix nebo Warner Brosem. Letos v červnu ale nastane změna, AMD spojilo své síly s herním webem PC Gamer a společně uspořádají show určenou výhradně pro PC hráče.

PC Gaming Show se bude konat 16. června v divadle Belasco v Los Angeles. Pokud nebudete přímo na místě, tak pro vás bude stream na Twitch.tv. Už dnes PC Gaming Show slibuje spoustu známých jmen a firem, například Blizzard, Paradox Interactive, Obsidian Entertainment, Square Enix, Cloud Imperium nebo Deana Halla (tvůrce DayZ).

Akci sponzorují mimo jiné TripWire Interactive a Bohemia Interactive. I oni se PC Gaming Show zúčastní.

Další účastníci budou oznámeni později. Mohlo by mezi nimi být i Valve? Vyloučené to není. V minulosti se zaměstnanci Valve nechali slyšet, že by jednou E3 konferenci zaměřenou na PC chtěli uspořádat, a teď to někdo očividně udělal za ně. Zatím ale nemáme ani jediný náznak toho, že by se Valve mohlo objevit a něco ukázat, takže raději držte naděje na uzdě.

„PC Gaming Show ztělesňuje ducha inovace, otevřenosti a komunity, která je součástí naší DNA - od hráčů, pro hráče. Je správný čas, aby na E3 byla událost zaměřena na PC,“ říká viceprezident AMD Matt Skynner.

E3 2015 se koná od 16. do 18. června v Los Angeles. Konference Microsoftu, EA, Ubisoftu a Sony budou o den dříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama