This War of Mine o válce z pohledu dětí
This War of Mine Novinka This War of Mine o válce z pohledu dětí

This War of Mine o válce z pohledu dětí

Michal Burian

Michal Burian

6

Kromě dospělých budete mít na starost také děti. Skupina uvízla uprostřed pekla a snaží se přežít ve městě zmítaného válkou.

Reklama

This War of Mine z listopadu loňského roku je bez pochyb velmi povedená hra, o tom vypovídá také naše recenze. Jsme tak rádi, že se tvůrčí celek rozhodl válku z pohledu civilistů rozšířit o nový obsah a navíc ji přinést na novou generaci konzolí.

V This War of Mine: The Little Ones nebude mít na starost pouze skupinu dospělých lidí, ale rovněž děti. Vše se soustředí na osud skupiny a její obtížný život během války. Můžete tak očekávat temný a smutný příběh o dětech, kteří místo hraní a smíchu bojují o život. Budete se potýkat s nedostatkem potravin a léků, nebezpečí bude číhat za každým rohem.

Nový obsah se dostane pochopitelně na PC a bude součástí PlayStation 4 a Xbox One verzí. Konzolové verze budou mít obsah z PC verze a nové mise, kampaň a další postavy. Navíc PS4 verze se pochlubí krytem. V něm se budou odehrávat denní fáze hry. Jde o místo, kde se budete starat o pozůstalé.

Při čekání se podívejte na první deník z vývoje. This War of Mine: The Little Ones vyjde 29. ledna 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama