Ve Star Citizen si zahraje Gary Oldman nebo Mark Hamill
Star Citizen Novinka Ve Star Citizen si zahraje Gary Oldman nebo Mark Hamill

Ve Star Citizen si zahraje Gary Oldman nebo Mark Hamill

Martin Cvrček

Martin Cvrček

40

A také Gillian Anderson, Mark Strong nebo Andy Serkis. Star Citizen si navíc můžete opět zdarma vyzkoušet v časově omezeném trialu.

Reklama

Obří ambice projektu Star Citizen dokazuje nově oznámené herecké obsazení, které má být velkým lákadlem singleplayerové části hry s názvem Squadron 42. Mezi jmény vyčnívá především Gary Oldman, kterého bude širší veřejnost určitě znát jako komisaře Gordona z The Dark Knight trilogie Christophera Nolana, Siriuse Blacka z Harryho Pottera nebo z filmu Pátý element.

Druhá významná hvězda je Mark Hamill, představitel Luka Skywalkera z původní trilogie Star Wars a nadcházejícího filmu Star Wars: Síla se probouzí. Oba přitom nejsou v otázce role ve hrách žádní zelenáči, hlasem Garyho Oldmana k nám promlouvá Viktor Reznov v Call of Duty: World at War a Black Ops nebo hlavní záporák v Lego Dimensions.

Hamill se zase ujal dabingu Jokera v trilogii Batman: Arkham a pamatovat si ho můžete i z dnes už klasické vesmírné série Wing Commander. Jak ale dokazuje nově zveřejněné video, tvůrci hodlají využít nejen hlasy herců, ale i jejich tváře.

Oldman a Hamill však nejsou jediné ozdoby, za zmínku určitě stojí i Gillian Anderson, známá především ze seriálu Akta X, dále Mark Strong, John Rhys-Davies nebo Andy Serkis, mistr motion capture. Serkis vdechnul život například Glumovi v trilogii Pána prstenů a v prvním Hobitovi, King Kongovi Petera Jacksona nebo Caesarovi ve Zrození/Úsvitu planety opic. I Serkise mimochodem uvidíme v nových Star Wars.

Na zbytek aktuálně známého obsazení se můžete podívat díky novému obrázku. Další herci ale podle všeho budou přibývat.

Pokud si navíc chcete současnou podobu Star Citizen vyzkoušet, zamiřte na webovou stránku, kde je potřeba se přihlásit s účtem vytvořeným na webu a zadat kód "CITCONFLIGHT2K15" (bez uvozovek). Poté si můžete hru stáhnout a hrát ji až do 25. října. Momentálně je k vyzkoušení modul Arena Commander se všemi aktuálně dostupnými loděmi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama