Smash + Grab pohřbil autory povedené akce Sleeping Dogs
Sleeping Dogs Novinka Smash + Grab pohřbil autory povedené akce Sleeping Dogs

Smash + Grab pohřbil autory povedené akce Sleeping Dogs

Michal Burian

Michal Burian

18

<strong>United Front Games zavírají</strong>, Smash + Grab už není v prodeji.

Reklama

Další studio zavírá krám, další nadějní vývojáři si musejí hledat novou práci. Kosa na kámen padla na tým z Vancouveru, který pod záštitou United Front Games, vytvořil nadějnou městskou akci Sleeping Dogs a poté se nečekaně pustil do střílečky Smash + Grab. Ta nedávno vyšla v předběžném přístupu na Steamu.

Smash + Grab už vývojáři nedokončí, hra už se nedá na Steamu koupit. V ranních hodinách to byly stále jen spekulace, které se staly skutečností. Zavření United Front Games na Twitteru potvrdila producentka Smash + Grab, která se se smutkem loučí se svým oblíbeným týmem.

„Se smutkem se loučím s tou nejlepší prací jakou jsem kdy měla, s neúžasnějším týmem, s kterým jsem pracovala. Konec velké éry. Sbohem UFG,“ napsala producentka Smash + Grab.

Studio United Front Games bylo založeno v roce 2007. Jeho prvním titulem byly ModNation Racers, kart závody pro PlayStation 3, na které o dva roky později navázal LittleBigPlanet Karting. Ve stejném roce jsme si mohli zahrát povedenou akci Sleeping Dogs, která měla zaručit úspěch pozdější PC onlinovky Triad Wars. Ta ale byla zrušena.

V United Front Games přitom nemohli pracovat na pokračování Sleeping Dogs. Práva na značku vlastní Square Enix a jakožto majitel práv podle všeho neprojevil zájem na vznik pokračování.

Otázkou zůstává, zda studio vrátí peníze hráčům, kteří si koupili rozpracovanou hru Smash + Grab.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama