Nástin příběhového pozadí v The Legend of Zelda: Breath of the Wild
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Novinka Nástin příběhového pozadí v The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Nástin příběhového pozadí v The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Seznamte se také s Linkem, Zeldou, Darukem, Revalim, Miphou a Guardiany a Bokobliny.

Reklama

Na japonských oficiálních internetových stránkách hry The Legend of Zelda: Breath of the Wild se objevilo pár nových informací ohledně příběhového pozadí a postavách. I když není těchto novinek zrovna hodně, tak vás s nimi rozhodně chceme seznámit.

Příběh hry The Legend of Zelda: Breath of the Wild odstartovala katastrofa obřích rozměrů, při které bylo zničeno i království Hyrule. Uplynulo 100 let a Link, náš hlavní protagonista příběhu, se probouzí z dlouhého spánku v podzemních troskách. Veden tajemným hlasem vykročí vpřed, směrem k rozlehlé krajině...

Link je mladík, který se ve hře The Legend of Zelda: Breath of the Wild probouzí bez jakékoli vlastní vzpomínky. Do nového dobrodružství v zemi Hyrule se vrhá veden tajemným hlasem.

Zelda je princezna království Hyrule. Je to velmi chytrá dívka, přetékající zvědavostí, ale umí uvažovat v širších souvislostech. Ve hře provádí svůj vlastní nezávislý výzkum starobylých ruin, roztroušených po celém světě.

Daruk patří k rase Goronů, žijící v zemi Hyrule. Jde o hlavního bojovníka mezi Gorony, vždy klidného, tichého a snažícího se být v pohodě. Na druhou stranu jde o velmi statečného chlapíka, který jakmile vykročí na bojiště, vyráží ze sebe děsivý válečný pokřik a vrhá se na své nepřátele.

Revali zase patří k rase Rito, žijící v království Hyrule. Nosí stejně modrý plášť jako Daruk a Mipha.

Mipha je rasa Zora, která také žije v Hyrule. Má klidnou a rezervovanou osobnost a je, stejně jako ostatní Zorové, obdařena zvláštní mocí.

Guardiani jsou vlastně pozůstatky po lidech, kteří obývali zemi v dávné minulosti. Ale právě v době velké pohromy, napadli tito Guardiani lidi a od té doby se stále volně prochází po krajině a i nyní po 100 letech.

Bokoblin je druh netvora, žijícího v Hyrule. Jejich život se skládá hlavně z budování úkrytů, které obývají společně s několika dalšími Bokobliny. Na jednu stranu jsou celkem roztomilí a nesnáší, když jim někdo říká, že žijí spolu jako včely. Ale pokud se ocitnete v blízkosti jejich obydlí, zaútočí na vás.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild má pro Switch a Wii U vyjít hned v den prodeje Switche, tedy 3. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama