Úvodní filmeček vnadí na Rain World
Rain World Novinka Úvodní filmeček vnadí na Rain World

Úvodní filmeček vnadí na Rain World

Michal Burian

Michal Burian

3

Dobrodružství kočko-slimáka v survival plošinovce, která vychází už zítra na PC a PlayStation 4.

Reklama

Pokud máte rádi nevšední plošinovky, tak by se vám mohl líbit tenhle survival počin od studia Videocult, které už zítra do světa ve verzích pro PC a PlayStation 4 vypustí Rain World.

V Rain World se vžijete do podivného malého stvoření, jmenuje se Slugcat. Je to takový kočko-slimák, podle vzhledu. Jde o hbitého a chytrého tvora, který byl oddělen od své rodiny a nachází se v tajemné průmyslové pustině. Spoléhá se na kradmý pohyb.

Pozor si musíte dávat na různé ještěry a supy, kteří útočí z oblohy. Další tvorové obývající tento herní svět budou navíc do jisté míry učenliví, takže jednou fungující trik už podruhé platit nemusí. Samotný svět bude velmi temný a špinavý, zdá se, že kdysi dávno v něm žila prosperující industriální společnost. Jenže teď se všechno rozpadá pod tíhou neúprosných přírodních živlů. Slugcat tuší, že stroje měly kdysi nějaký smysl, ale pravá podstata je mimo jeho chápán. Hlavní jeho starostí je stejně přežití. Celá hra má pak obsahovat kolem dvanácti různých prostředí.

Recenzi pro vás připravujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama