IO Interactive zahazují epizodické vydávání Hitmana
Novinka IO Interactive zahazují epizodické vydávání Hitmana

IO Interactive zahazují epizodické vydávání Hitmana

Jan Kalný

Jan Kalný

11

Alespoň u první sezóny. Brzo si budete moci koupit už jen celou hru, v případě konzolí i jednotlivé epizody. Z obchodů tak zmizí Intro Pack a Upgrade Pack.

Reklama

S Hitmanem je to v poslední době trochu zvláštní. Ve Square Enix se rozhodli dát IO Interactive sbohem a to, co se stane se sérií Hitman tak nějak přesně nevíme. Zatímco ve Square Enix chtějí, aby celá značka nezemřela a hledají investory, v IO Interactive stále na Hitmanovi pracují a také pracují na druhé sezóně hry.

V průběhu tohoto měsíce nás čekají jako obvykle nové Elusive Targety, nové Escalation kontrakty atp. Včetně updatu hry jako takové. Zároveň byla ale oznámena jedna poměrně zásadní věc, co se týče vydání a koupení Hitmana.

Podle všeho se v rámci Hitmana zahazuje epizodické vydávání, které některým vyhovovalo a některým ne. Aktuálně to tedy vypadá tak, že pokud si budete chtít za zhruba dva týdny hru koupit, bude to na všech platformách vypadat trochu jinak. Ve zkratce zmizí jak Intro Pack, tak Upgrade Pack.

V případě PC verze na Steamu to bude tak, že pokud vlastníte Intro Pack nebo jakoukoliv další libovolnou epizodu, jejich cena se od ceny první sezóny odečte a ve finále zaplatíte jen za to, co vám zbývá. Jednotlivé epizody už si nebudete moci koupit.

Pokud vlastníte Intro Pack u Xbox One verze, tak se jeho cena odečte od ceny celé první sezóny. Pokud vlastníte další epizody, tak nebudou mít na cenu vliv. Pořád si ale budete moci koupit epizody samostatně.

Nejhůř na tom zní verze na PS4, kde vlastníky Intro Packu nečeká žádná sleva. Zkrátka si budete moci koupit jen celou první sezónu za plnou cenu. Ale naštěstí, stejně jako v případě verze na Xbox One, i na PS4 budou stále k dispozici jednotlivé epizody.

Otázkou teď zůstává, jestli absence epizodického vydávání bude i v případě druhé sezóny. O té zatím vůbec nevíme a v IO Interactive nic neprozradili. Aktuálně jsou obě možnosti svým způsobem pravděpodobné. Buď budeme dostávat epizody opět samostatně a po vydání všech se objeví stejné změny jako teď, nebo rovnou dostaneme celou druhou sezónu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama