Bojte se s The Evil Within 2
The Evil Within 2 Novinka Bojte se s The Evil Within 2

Bojte se s The Evil Within 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17

V pokračování úspěšného hororu musíte zachránit dceru a postavit se nevýslovným hrůzám. Nebo se před nimi skrývat.

Reklama

Fanoušci hororů mohou začít otevírat šampusy, na E3 konferenci Bethesdy došlo k oficiálnímu odhalení The Evil Within 2. V pokračování hororu, na který se dnes navzdory porodním bolestem vzpomíná v dobrém, hraje hlavní roli detektiv Sebastian Castellanos, který je tak trochu na dně. Jakmile ale dostane šanci zachránit svou dceru Lily, musíte se v jeho roli dostat do světa plného nočních můr a odhalit temné kořeny dříve idylického městečka.

Na každém rohu vás čekají děsivé hrozby, zatímco se svět kolem vás převrací. Musíte se tak postavit všem hrůzám, vyzbrojeni různými zbraněmi a pastmi. Nebo se můžete plížit ve stínech. To všechno ve městě Union, při jehož tvorbě byla využita mysl Lily. Najdete tu jak klaustrofobické prostory typické pro první díl, tak otevřenější lokace, které můžete zkoumat podle vlastního uvážení. Jako obvykle ale budete trpět nedostatkem munice a dalších zdrojů.

S vnějším, reálným světem můžete komunikovat za pomoci nového zařízení, díky němuž vám bude pomáhat Juli Kidman známá z prvního dílu. Zařízení vám pomůže i s orientací v Unioonu a s poskytováním informací o prostředí, vedlejších úkolech nebo o stavu města. Stejně tak můžete tímto sledovat svou dceru, která zemřela kdysi dávno při požáru domu. Jenže teď se ukázalo, že Lily žije a že za vším opět stojí organizace Mobius, která má za cíl vytvořit nový (a dost šílený) svět.

Na The Evil Within 2 opět pracuje studio Tango Gameworks pod vedením Shinjiho Mikamiho. Hra vychází 13. října 2017 pro PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama