Trailer přibližuje ostrov Malden v Armě 3 a Argu
Argo Novinka Trailer přibližuje ostrov Malden v Armě 3 a Argu

Trailer přibližuje ostrov Malden v Armě 3 a Argu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Ve videu promlouvá James Gastovski z Operace Flashpoint a vzpomíná na staré dobré časy.

Reklama

Už tento čtvrtek, 22. června, se Arma 3 dočká nového bezplatného DLC. Ve stejný den dorazí na Steam také Argo, bezplatná multiplayerová střílečka, která započala svůj život jako Project Argo, prototyp a zároveň totální konverze Army. Oba tyto projekty spojuje nová verze ostrova Malden z Operace Flashpoint, dnes známé pod názvem Arma: Cold War Assault. Malden je totiž hlavním lákadlem přídavku pro Armu 3 i dějištěm Arga.

22. června přitom Operace Flashpoint oslaví 16. narozeniny. Výročí Flashpointu ve spojení s uvedením nového Maldenu ve dvou hrách vyústilo v čerstvý trailer, který staronový ostrov přibližuje a ve kterém promlouvá James Gastovski, jedna z hlavních postav Operace Flashpoint a datadisku Resistance.

Přirozeně nesmí chybět ani fotografie ze starých dobrých časů roku 1985, v němž se odehrávala kampaň hry z roku 2001, a klasický hudební doprovod. Tohle všechno budou veteráni série Arma jistě dobře znát. Navzdory mnoha změnám, z nichž nejvýraznější je nepochybně odlišná, více řecká atmosféra ostrova, by měli poznat i Malden. Na něm se těch 50 let, které časově dělí události Flashpointu a Army 3, rozhodně podepsalo.

Více o Maldenu 2035 se dozvíte z nedávné novinky, v níž najdete kromě informací o vývoji ostrova i nejedno srovnání s Operací Flashpoint. Sice bychom jí měli říkat Arma: Cold War Assault, ale v České republice je původní název hry tak hluboko zakořeněný, že je praktičtější u něj zůstat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama