Nominacím na ceny pro nejlepší hry E3 vévodí Wolfenstein 2 a Middle-earth: Shadow of War
Middle-earth: Shadow of War Novinka Nominacím na ceny pro nejlepší hry E3 vévodí Wolfenstein 2 a Middle-earth: Shadow of War

Nominacím na ceny pro nejlepší hry E3 vévodí Wolfenstein 2 a Middle-earth: Shadow of War

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Špatně si nevede ani Mario + Rabbids: Kingdom Battle. <strong>Aktualizováno</strong> o vítěze.

Reklama

Update: Podle očekávání došlo na odhalení vítězů cen E3 Game Critics Awards. Tvůrci Middle-earth: Shadow of War nakonec žádnou nominaci neproměnili, oproti tomu Wolfenstein 2: The New Colossus, který byl dalším favoritem, získal alespoň cenu za nejlepší akční hru. Mario + Rabbids: Kingdom Battle nakonec získává dvě ceny a zdaleka nejlépe dopadla nová hra s Mariem, Super Mario Odyssey. Ta získala tři ceny, konkrétně za nejlepší hru výstavy, za nejlepší akční adventuru a nejlepší konzolovou hru.

Hra výstavy: Super Mario OdysseyOriginální hra: Mario + Rabbids: Battle KingdomKonzolová hra: Super Mario OdysseyVR hra: Lone EchoPC hra: Destiny 2Hra pro handheldy: Metroid: Samus ReturnsHardware/periferie: Xbox One XAkční hra: Wolfenstein 2: The New ColossusAkční adventura: Super Mario OdysseyRPG: Ni No Kuni 2: Revenant KingdomZávodní hra: Forza Motorsport 7Bojová hra: Dragon Ball FighterZSportovní hra: FIFA 18Strategická hra: Mario + Rabbids: Battle KingdomRodinná hra: Hidden AgendaOnline multiplayer: Star Wars: Battlefront 2Nezávislá hra: The Artful Escape

Původní zpráva (12:28): Bývá zvykem, že hrám, které jsou prezentovány na výstavě E3 v Los Angeles, jsou udělovány různé ceny. Mezi nejvýraznější z nich patří každoroční E3 Game Critics Awards, přičemž o zvolení nominací a následných výherců z řad her, které bylo možné na E3 zkusit, se starají zástupci vybraných médií z celého světa.

Nominacím letos vévodí tři hry - Wolfenstein 2: The New Colossus, Middle-earth: Shadow of War a Mario + Rabbids: Kingdom Battle. Všechny tři tituly mají na kontě čtyři nominace, a to včetně nominace na cenu za vůbec nejlepší hry celé výstavy.

Wolfenstein 2 je dále nominován na nejlepší PC hru, nejlepší konzolovou hru a nejlepší akční hru. Pokračování Middle-earth: Shadow of Mordor se dočkalo stejných nominací, tedy až na akční hru, kterou vystřídala nejlepší akční adventura. A kříženec Maria se světem šílených králíků od Ubisoftu se dočkal nominací na nejlepší originální hru, nejlepší konzolovou hru a nejlepší strategickou hru.

V rámci nominací si ale nevedly špatně ani další tituly. Patří mezi ně třeba Assassin's Creed: Origins, Far Cry 5, Super Mario Odyssey, Days Gone, Detroit: Become Human, Kingdom Come: Deliverance nebo Mount & Blade 2: Bannerlord. Zajímavé ale je, že v seznamu nominací je chyba a místo podtitulu Bannerlord na něm lze vidět Bannerlords.

Vítězové cen E3 Game Critics Awards budou vyhlášeni v průběhu dnešního dne. Můžeme se samozřejmě ptát, jakou váhu takové ceny vlastně mají, přinejmenším se ale mohou díky nim profilovat některé hodně nadějné a slibné tituly. To, jestli výsledek bude odpovídat očekávání a uděleným cenám, je už jiná věc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama