PS4 Pro bude k dispozici v bílé barvě
Destiny 2 Novinka PS4 Pro bude k dispozici v bílé barvě

PS4 Pro bude k dispozici v bílé barvě

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

K dostání bude v rámci balení s Destiny 2. O samostatném vydání zatím nepadlo ani slovo.

Reklama

Máte zájem o PS4 Pro, výkonnější verzi konzole PlayStation 4, ale z nějakého důvodu vám nevoní výchozí barva? Pak můžete začít vyhlížet speciální balení, které nabídne PS4 pro v bílé variantě, tedy v barvě zvané Glacier White, a nadcházející Destiny 2.

Je třeba podotknout, že podle dostupných informací se od základního PS4 Pro liší jen barvou samotné konzole a ovladače, který je také bílý. V útrobách konzole tak stále dříme stejný hardware a harddisk o kapacitě 1 TB.

V balení najdete Destiny 2 na Blu-ray disku a v Deluxe edici, stejně jako kupón, který vám zajistí přístup k Expansion Passu a prémiovému digitálnímu obsahu. Konkrétně se jedná o legendární meč, legendární taneček hráče a emblém s motivem Cabal Empire. Expansion Pass (překlep na PlayStationu Blogu ho úsměvným způsobem překřtil na expansion ass) vám zajistí přístup ke dvěma expanzím, které slibují nové mise, kooperativní aktivity, kompetitivní multiplayer a nové zbraně a vybavení.

Balení bude k dostání od 6. září. Všichni majitelé PS4 budou mít navíc dřívější přístup k bonusovému obsahu hry a také se dříve dostanou do chystané bety, která startuje už 18. července pro ty, kteří si Destiny 2 předobjednali. Ostatní se k ní dostanou 21. července.

Zatím bohužel nejsou k dispozici informace o tom, jestli bude PS4 Pro ve verzi Glacier White k dostání i samostatně. A jen tak mimochodem, ve stejné barevné variantě vyšla už konzole PS4 Slim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama