Komiks The Evil Within vyplní mezeru mezi prvním a druhým dílem
The Evil Within Novinka Komiks The Evil Within vyplní mezeru mezi prvním a druhým dílem

Komiks The Evil Within vyplní mezeru mezi prvním a druhým dílem

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Chystaný komiks se zaměří na příběh, v němž Sebastian Castellanos řeší případ sériového vraha.

Reklama

Už jsme si tak nějak zvykli, že téměř každou významnější hru, kterou aktuálně vydává Bethesda, doprovází nejen artbook, ale i kniha či komiks. A tak by nás asi nemělo příliš překvapovat, že se vlastního komiksu dočká i The Evil Within 2.

Komiks s prostým názvem The Evil Within píše Ryan O’Sullivan (Warhammer 40,000: Dawn of War 3, Turncoat), zatímco o kresbu se stará Damien Worm (The October Faction) a Szymon Kudranski (30 Days of Night Annual, Spawn). Odehrává se mezi událostmi prvního a druhého dílu a zaměřuje se na příběh, v němž detektiv Sebastian Castellanos řeší zvláštní případ.

Někdo vraždí v reálném světě lidi stejným způsobem, jako to dělal Ruvik ve STEM světě, v němž se odehrával první herní díl. Mělo by přitom jít o samostatný příběh, který se ale zároveň zaměří na stav a prozkoumání Sebastianovy mysli po událostech původního The Evil Within.

Více toho zatím o náplni komiksu nevíme. Rozhovor s tvůrci, který byl zveřejněn na webu Bethesdy, však naznačuje, že se i v komiksu objeví ikonická postava známá jako Keeper, charakteristická trezorem místo hlavy.

První číslo komiksu, který vydává nakladatelství Titan Comics, vyjde v zahraničí 6. září 2017, tedy ještě před vydáním The Evil Within 2. Na něj dojde 13. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama