Beta Destiny 2 odstartuje na PC 28. srpna
Destiny 2 Novinka Beta Destiny 2 odstartuje na PC 28. srpna

Beta Destiny 2 odstartuje na PC 28. srpna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

K dispozici jsou také minimální a doporučené HW požadavky pro betu.

Reklama

Beta Destiny 2 už proběhla na konzolích, ale PC hráči musí stále čekat. Nově tvůrci ze studia Bungie oznámili, že to čekání skončí 28. srpna. Ten den začne beta i na PC, přičemž se do ní dostanou ti, kteří si Destiny 2 předobjednali nebo teprve předobjednají. Všichni zájemci se do ní budou moci přidat o den později, 29. srpna, přičemž bude přístupná do 31. srpna.

Obsahově by měla beta nabídnout totéž jako na konzolích, i když je třeba podotknout, že pro přístup budete s největší pravděpodobností potřebovat Battle.net/aplikaci Blizzardu, která bude nutná pro spouštění plné verze.

K dispozici jsou také HW nároky, nicméně je třeba podotknout, že se aspoň prozatím vztahují pouze na betu. Do vydání finální verze se tedy mohou ještě změnit.

Minimální požadavky Procesor: Intel Core i3-3250 nebo AMD - FX-4350Grafická karta: Nvidia GeForce GTX 660 2GB nebo AMD Radeon HD 7850 2GBRAM: 6 GB

Doporučené požadavkyProcesor: Intel Core i5-2400 nebo AMD Ryzen R5 1600XGrafická karta: Nvidia GeForce GTX 970 nebo AMD Radeon R9 390RAM: 8GB

Destiny 2 předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk. Za předobjednávku PC verze získáte kód k předčasnému přístupu do bety, takže ji budete moci hrát již 28. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama