PS Vita RPG Mary Skelter: Nightmares v obchodech už po prázdninách
Novinka PS Vita RPG Mary Skelter: Nightmares v obchodech už po prázdninách

PS Vita RPG Mary Skelter: Nightmares v obchodech už po prázdninách

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Ujměte se vedení Blood Teamu a konečně utečte před utrpením!

Reklama

Živoucí vězení The Jail se před léty objevilo z čista jasna, bez sebemenšího důvodu. A potopilo s sebou hluboko do země celé město. Tam navíc The Jail získalo moc nad děsivými tvory nazvanými Marchens.

Ve vězení žil svého času také mladík jménem Jack. Žil život plný utrpení, každý den byl plný mučení a to ve světě, ve kterém jsou pro lidstvo všechny sny, naděje a mír pouhými slovy a lidé si už ani nepamatují, že tomu někdy bylo jinak.

Těmto dnům ale mělo odzvonit. Uprostřed této temnoty se zjevila dívka, která se sama označila jako členka Blood Teamu a zachránila Jacka z vězení. Tím byl odstartován Jackův krvavý útěk z The Jail...

V PS Vita dungeon RPG Mary Skelter: Nightmares bude Jack se svým Blood Teamem čelit velkému počtu nebezpečí a postupně budou získávat to, co už bylo dávno ztraceno. A snad i konečně uniknou z vězení The Jail.

V Japonsku vyšla hra Mary Skelter: Nightmares už loni v říjnu a odnesla si od Famitsu příjemné hodnocení 32 bodů ze 40. Nyní toto dungeon RPG od studia Compile Heart vychází s mírným zpožděním (původně měla být hra na našich pultech už o prázdninách) 22. září, a to jak digitálně, tak i v krabicové verzi, kompatibilní s PlayStation TV.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama