Killing Floor ve virtuální realitě zažijete 16. srpna
Killing Floor: Incursion Novinka Killing Floor ve virtuální realitě zažijete 16. srpna

Killing Floor ve virtuální realitě zažijete 16. srpna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Samostatný titul Killing Floor: Incursion je ve vývoji výhradně pro Oculus Touch.

Reklama

Už více než rok víme, že v TripWire Interactive nepracují pouze na aktualizacích a dalším obsahu pro Killing Floor 2 a Rising Storm 2: Vietnam, ale i na VR střílečce Killing Floor: Incursion. Ta je ve vývoji jen pro Oculus Touch, přičemž konečně došlo na oznámení data vydání, stanoveného na 16. srpna 2017.

Incursion není Killing Floor 2 přizpůsobené na míru virtuální reality. Jde o zcela samostatný titul, který kromě likvidace nekonečných zástupů zedů a temného prostředí sází i na příběh. Ten je zaměřený na společnost Horzine, která se téměř postarala o konec světa. Hráči se vžijí do role zaměstnance Horzine s cílem zlikvidovat zedy, kteří zaplavili Evropu.

Vývojáři z TripWire Interactive vydali ve spolupráci se společností Oculus video, které se zaměřuje na minulost i současnost studia, na zrod Red Orchestry i Killing Floor a samozřejmě na ukázky z Killing Floor: Incursion a jeho vývoje. Vidět můžete například možnost uchopit utržené končetiny zedů a různě si s nimi pohrávat. Ani tentokrát zjevně nebude o násilí a potoky krve nouze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama