O Destiny 2 je velký zájem
Destiny 2 Novinka O Destiny 2 je velký zájem

O Destiny 2 je velký zájem

Michal Burian

Michal Burian

4

Přesná čísla jsme se ale nedozvěděli. Jak se daří společnosti?

Reklama

Nedávno proběhnutá beta sci-fi střílečky Destiny 2 (naše dojmy zde) přilákala více hráčů než u testování předchůdce. Přesná čísla jsme se ale od společnosti Activision nedozvěděli. U bety Destiny 1 to bylo 4,6 milionů hráčů. Můžeme tak pouze odhadovat, jak se dařilo při testování Destiny 2.

V průběhu prvního čtvrtletí letošního roku zaznamenala firma velký zájem o předobjednávky, s největší pravděpodobností za to může právě beta. Do ní se totiž mohli dostat v první den pouze hráči s předobjednávkou Destiny 2.

Před investory se Activision Blizzard ještě pochlubil, že Blizzard měl své nejlepší čtvrtletí. V druhém čtvrtletí roku 2017 hry od Blizzardu zaznamenaly nárůst online hráčů meziročně o 38 procent, konkrétně šlo o 46 milionů hráčů měsíčně. Velkou měrou se na tom jistě podílel Overwatch. Ten sám o sobě dohromady hrálo více než 30 milionů hráčů. Dařilo se ale také Diablu 3 a Hearthstone, díky expanzím Rise of the Necromancer a Journey to Un’Goro. Zapomenout nemůžeme ani na nestárnoucí World of Warcraft.

Za poslední čtvrtletí, které skončilo 30. června, má Activision Blizzard tržby ve výši 1,63 miliardy amerických dolarů. Čistý výnos z digitálních kanálů dosáhl na 1,31 miliardy dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama