Po dohrání Middle-earth: Shadow of War se pustíte do menší kampaně
Middle-earth: Shadow of War Novinka Po dohrání Middle-earth: Shadow of War se pustíte do menší kampaně

Po dohrání Middle-earth: Shadow of War se pustíte do menší kampaně

Michal Burian

Michal Burian

5

V ní budete bránit pevnosti před útoky Sauronovy armády. <strong>Aktualizováno o nový trailer</strong>.

Reklama

U Middle-earth: Shadow of Mordor z roku 2014 si hráči často stěžovali, že po dohrání hlavní kampaně se ve hře začali nudit. Zástupci studia Monolith Productions na nedostatek jedničky reagují a do dvojky zahrnuli endgame obsah nazvaný jednoduše Shadow Wars.

Pod Shadow Wars se schovává menší kampaň, ke které se dostanete po dokončení příběhu. Čeká na vás obrana pevností před útoky Sauronovy armády, což je přesný opak hlavní kampaně. V té totiž na pevnosti útočíte. Pevnosti budete bránit v několika regionech. Jistě nemusím zmiňovat, že vás čekají stále silnější a silnější nepřátelé.

Pokud pevnost ubráníte, zůstane vám. V opačném případě o ní přijdete. Když k tomu dojde, musíte ji získat zpět, jinak nemůžete postoupit do další fáze Shadow Wars. Zároveň vás čeká záchranná mise s cílem vysvobodit skřeta, kterému jste svěřili správu pevnosti, kterou jste neubránili.

Říkáte si, že to bude stále dokolečka? Je to dost možné, ale motivaci k plnění Shadow Wars mít budete. Po dokončení všech misí se dostanete na konec hry, který pravděpodobně spojují události ze Shadow of War a Pána prstenů. Britský Eurogamer, který informace o endgame obsahu přinesl, předvídá, že bychom mohli vidět, jak se Společenstvo Prstenu pustí do jejich hledání.

Middle-earth: Shadow of War vychází 10. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Aktualizace: Autoři vydali nové video, seznámí vás s frakcí skřetů jménem Terror Tribe, která šíří strach napříč celým Mordorem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama