Trailer připomíná PC betu Destiny 2
Destiny 2 Novinka Trailer připomíná PC betu Destiny 2

Trailer připomíná PC betu Destiny 2

Michal Burian

Michal Burian

5

Společně s dalším gameplay videem a informací, že se Destiny 2 nebude prodávat na Steamu.

Reklama

První díl této sci-fi střílečky od ex-tvůrců Halo počítače minul, u dvojky se to ale změní. Destiny 2 vyjde na PC s menším zpožděním, důležité ale je, že si ho všichni budou moci vyzkoušet. PC beta odstartuje 28. srpna pro hráče, kteří si titul předobjednali, a o den později budou na servery vpuštěni ostatní. K vypnutí serverů dojde 31. srpna.

Obsah k testování bude z velké části totožný s tím na konzolích. Velkým rozdílem je ale mapa v režimu Control. Zatímco na konzolích to byla oblast Endless Vale na planetě Nessus, na počítačích to bude mapa Javelin-4. Že by vesmírná stanice? Dále prožijete úvodní příběhovou misi Homecoming, kooperativní Spire Strike a vyzkoušíte mód Countdown na mapě Midtown. To samé bylo v betě na konzolích.

PC beta bude podporovat rozlišení 4K, myš a klávesnici s vlastním mapováním kláves, chat, nastavitelné zorné pole a podporuje také monitory 21:9. Samozřejmostí je potom odemčená frekvence snímků za sekundu.

Studio Bungie zveřejnilo nové video, které na blížící se betu láká. Zároveň se připojila společnost Nvidia, která ukázala Destiny 2 na maximální detaily (4K a 60FPS). Těch dosáhnete v případě, že budete vlastnit grafickou kartu GTX 1080Ti.

Na závěr jsme si nechali poslední zprávu. Už nějaký čas víme, že PC verze Destiny 2 bude propojena se službou Blizzard Battle.net. Dnes jsme se dozvěděli, že na jiné platformě se PC verze nebude prodávat. Komunitní manažer David "Deej" Dague vyloučil zejména Steam, na který se ho hráči na Twitteru ptali. Tam se sice Destiny 2 objevilo, ale šlo o chybu.

K vydání PC verze dojde 24. října, zatímco na PS4 a Xboxu One to bude 8. září. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Minimální požadavky pro betu

CPU: Intel – Core i3-3250, AMD – FX-4350GPU: Nvidia – GeForce GTX 660 2GB, AMD – Radeon HD 7850 2GBRAM: 6GB

Doporučené požadavky pro betu

CPU: Intel – Core i5-2400, AMD – Ryzen R5 1600XGPU: Nvidia – GeForce GTX 970, AMD – Radeon R9 390RAM: 8GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama