Přídavek Middle-earth: Shadow of War zvěčňuje zemřelého vývojáře
Middle-earth: Shadow of War Novinka Přídavek Middle-earth: Shadow of War zvěčňuje zemřelého vývojáře

Přídavek Middle-earth: Shadow of War zvěčňuje zemřelého vývojáře

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

Část výdělků z prodeje DLC půjde na konto rodiny výkonného producenta hry Mika Forgeyho, který zemřel minulý rok.

Reklama

Ano, už zase píšeme o Middle-earth: Shadow of War. Tentokrát jde ale o dost svéráznou záležitost. Tvůrci hry odhalili speciální DLC nazvané Forthog Orcslayer. Když si ho koupíte, ve vašem boji se skřety se občas objeví válečník Forthog, který okamžitě zabije nějakého protivníka, a zase zmizí.

Co je na tom tak speciálního? Inspirací pro Forthoga je výkonný producent hry Mike Forgey z Monolithu, který minulý rok zemřel na rakovinu ve věku 43 let. Tvůrci tímto chtějí uctít jeho památku a svým způsobem ho zvěčnit, přičemž tvrdí, že Mike byl vždy připraven podat při hraní pomocnou ruku. Proto vám i Forthog pomůže v boji, když to bude třeba.

DLC, které si už můžete předobjednat na Steamu, vás vyjde na 4,99 euro. Část výdělku z prodeje přídavku půjde na konto Forgeyho rodiny, nicméně řeč je pouze o výdělku na území Spojených států. Když si DLC koupíte mimo USA, vše půjde jen a pouze do kapsy Warner Bros.

Forthoga přibližuje také nový trailer, doprovázený skladbou, kterou složil sám Forgey. Mimo jiné byl totiž muzikantem ve skupině Monolithu, která nese název Orc Slayer, odtud tedy pochází přídomek tohoto spásného válečníka a také jeho sekyra, která připomíná kytaru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama