Robot, detektiv, cosplayerka a další z Danganronpy V3
Novinka Robot, detektiv, cosplayerka a další z Danganronpy V3

Robot, detektiv, cosplayerka a další z Danganronpy V3

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Dnes se podíváme na další postavy, které se možná nedožijí konce hry.

Reklama

Třetí díl videí ze série Ultimate Roll Call od vydavatele NIS America, nám představí další pětici postav ze hry Danganronpa V3: Killing Harmony. Tentokrát je to K1-B0, Gonta Gokuhara, Shuichi Saihara, Tsumugi Shirogane a Monosuke.

K1-B0 je Ultimátní robot. Říká si také Keebo a je vybaven nahrávacími funkcemi a pokročilou umělou inteligencí, která mu umožňuje učit se tak, jako každý jiný dospívající člověk. Gonta Gokuhara je Ultimátní entomolog. Jako malý chlapec byl Gonta tak nadšeným lovcem brouků, že se ztratil v lese a po dobu deseti let byl vychováván smečkou vlků. Dokonce se naučil hovořit se zvířaty a hmyzem.

Shuichi Saihara je Ultimátní detektiv. Mladý učeň většinou pomáhá svému strýci provozovat detektivní praxi. Většina jejich případů jsou malé věci a zabývají se hlavně vyšetřováním párů, které se navzájem podvádí. Tsumugi Shirogane je Ultimátní cosplayerkou a je velmi populární. Tak, že získala sponzorství od mnoha různých společností. Pokud se ji ale zeptáš přímo, Tsumugiho prozradí, že raději své kostýmy vyrábí, než je pak nosí na sobě.

Monosuke je další z Monokumba Kub. Monosuke všemi velmi opovrhuje a není moc trpělivý. Na druhou stranu dokáže uvažovat ze všech nejvíc racionálně.

Danganronpa V3: Killing Harmony vychází v Evropě pro PlayStation 4 a PS Vitu 29. září, ale ještě předtím vyjde celosvětově 26. září na PC (prostřednictvím Steamu).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama