Poslechněte si orchestrální verze několika skladeb Army 3
Arma 3 Novinka Poslechněte si orchestrální verze několika skladeb Army 3

Poslechněte si orchestrální verze několika skladeb Army 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Při příležitosti čtvrtých narozenin Army 3 tvůrci zveřejnili záznam nahrávání skladeb s živým orchestrem, který dirigoval Varhan Orchestrovič Bauer.

Reklama

Letos v červnu se Arma 3 dočkala bezplatného DLC Malden, které přidalo zejména novou verzi stejnojmenného ostrova z dob prvopočátků série a multiplayerový mód Combat Patrol. Spolu s tímto přídavkem hru obohatily i orchestrální varianty několika skladeb ze hry, které vznikly jako součást oslav 16. výročí původní Operace Flashpoint, dnes známé pod názvem Arma: Cold War Assault.

Nově se můžete podívat, jak se tyto skladby nahrávaly s živým orchestrem. A proč jsme se záznamu dočkali až nyní? Protože právě dnes jsou to 4 roky od vydání finální verze Army 3, která však byla teprve začátkem dlouhé cesty, jež trvá dodnes, o čemž svědčí čerstvě vydané DLC Laws of War. Ta cesta navíc ještě nekončí, hráče čekají ještě přídavky Tac-Ops a Tanks.

Já jen dodám, že skladby složili Jan Dušek (This is War), Ondřej Konvička (Fighter Jets) a Ondřej Matějka (Flashpoint). Orchestr vedl skladatel a dirigent Varhan Orchestrovič Bauer, který navíc složil Malden. A jestli vlastníte Armu 3 v Digital Deluxe edici, najdete všechny čtyři skladby ve formátech MP3 a FLAC ve složce Bonus v hlavním adresáři hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama