Podzimní aktualizace Rocket League je nacpaná novým obsahem
Rocket League Novinka Podzimní aktualizace Rocket League je nacpaná novým obsahem

Podzimní aktualizace Rocket League je nacpaná novým obsahem

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Tvůrci připravují novou arénu, další kosmetické předměty, více časově omezených akcí, odlišný způsob sledování zápasů nebo podporu LAN na PC.

Reklama

Hráči Rocket League se mohou těšit na novou aktualizaci nazvanou jednoduše Autumn Update. Ta vyjde už 28. září a zahrne značné množství nového obsahu. Nejvýraznější je nová bezplatná aréna, Farmstead. Jak naznačuje její název, tato mapa je zasazená do prostředí malebné farmy, i když je třeba podotknout, že v kompetitivních a nenáročných playlistech a v soukromých zápasech bude k dispozici jen po omezený čas. Vývojáři chtějí častěji provozovat časově omezené akce a uvedení arény Farmstead je jedním z prvních kroků.

Po dobu trvání těchto akcí lze získat nový a vzácný předmět, Decryptor. S jeho pomocí můžete odemknout jakékoliv krabice, včetně těch, které půjde získat jen během různých akcí. Platí to i o nadcházející krabici Accelerator Crate, která obsahuje nové kosmetické předměty nebo zbrusu nové auto Jäger 619 RS.

Aktualizace přidá do hry také standardizovanou verzi několika stávajících arén, konkrétně jde o mapy Starbase Arc, Wasteland, Champions Field (Day), Mannfield (Snow) a DFH Stadium (Day). Z hlediska struktury se tyto mapy nebudou nijak lišit od ostatních a setkáte se s nimi ve všech hodnocených playlistech, v módu Exhibition a v soukromých zápasech.

Při hraní bude navíc možné získávat vizitky, na nichž zazáří vaše přezdívka a titul, přičemž je uvidíte během záznamů gólů a na obrazovce po konci zápasů. Některé vizitky přitom získáte za umístění v páté kompetitivní sezóně. To také znamená, že spolu s Autumn Updatem začíná šestá sezóna.

Autumn Update zahrne také více než 90 nových bezplatných kosmetických předmětů, průhledné stěny podél branek nebo betaverzi Director módu. Ten má nabídnout nový způsob sledování zápasů, konkrétně kameru, která se sama zaměří na nejrelevantnějšího hráče, a to na základě toho, co se zrovna v zápase děje. PC hráči se pak mohou těšit na podporu LAN, tedy na možnost hrát zápasy po místní síti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama