The Evil Within 2 v nových záběrech z hraní
The Evil Within 2 Novinka The Evil Within 2 v nových záběrech z hraní

The Evil Within 2 v nových záběrech z hraní

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Tentokrát se můžeme podívat na PC verzi hranou s myší a klávesnicí a při 60 snímcích za sekundu.

Reklama

Bethesda nedávno uspořádala další akci, na níž si mohli zástupci vybraných zahraničních médií vyzkoušet některou z her, které společnost vydává. Tentokrát došlo na horor The Evil Within 2 od studia Tango Gameworks, který vychází už 13. října pro PC, PS4 a Xbox One.

Díky akci máme k dispozici více než 20 minut nových záběrů z hraní. Snad netřeba podotknout, že mohou záběry odhalit příliš, takže jestli chcete o hře vědět co nejméně a rádi byste si vše vyzkoušeli a zjistili až při vlastním hraní, na video koukejte na vlastní nebezpečí. V každém případě v něm uvidíte exteriéry i interiéry ve městě Union, boj s různými typy nepřátel, konfrontaci s jedním z úhlavních protivníků nebo vylepšování zbraní.

Záběry přitom pochází z PC verze hrané s myší a klávesnicí. To je zajímavá změna oproti prezentacím mnoha jiných her, kdy je také prezentována PC verze, ale leckdy je maskovaná jako konzolová, nebo je jednoduše hraná s gamepadem. Doufejme, že tímto způsobem se nám tvůrci snaží říct, že tentokrát si na PC verzi dali záležet, a tak se nebojí ji řádně a naplno prezentovat. První díl The Evil Within se totiž na PC moc nepředvedl a zprvu trpěl řadou nedostatků a chybějících možností, i když se časem situace zlepšila.

Vybrali jsme pro vás dvě verze nových gameplay záběrů. První pochází z kanálu RabidRetrospectGames a je bez jakéhokoliv komentáře, avšak běží pouze při 30 snímcích za sekundu. Alternativou jsou záběry, které zveřejnil magazín Game Informer. Ty sice doprovází komentář redaktorů, ale můžete si všimnout, že běží při 60fps. S obávaným uzamčením hry na 30 snímků za sekundu se tak snad můžeme rozloučit, alespoň na PC.

bez komentáře, 30fps

s komentářem, 60fps

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama