Tvůrci Titanfallu chystají válečnou hru pro Oculus Rift
Novinka Tvůrci Titanfallu chystají válečnou hru pro Oculus Rift

Tvůrci Titanfallu chystají válečnou hru pro Oculus Rift

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Nejde však o projekt ze světa Titanfallu či Star Wars. K vydání hry by přitom mělo dojít až v roce 2019.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že ve studiu Respawn Entertainment pracují minimálně na třech projektech. Jedním z nich je Titanfall 2 a jeho dodatečná podpora, pak tu máme akční hru hranou z pohledu třetí osoby, která využívá svět Star Wars. A co je tím třetím projektem? Nyní už máme jasno. Jde o VR hru pro Oculus Rift, která vzniká ve spolupráci se společností Oculus.

Detailů je zatím naprosté minimum, v každém případě by mělo jít o válečný zážitek. Tvůrci mají za cíl využít předností virtuální reality a řádně zprostředkovat emoce, které cítí voják na bojišti, a to způsobem, jakého se standardními hrami nelze dost dobře dosáhnout. V plánu je tedy autentická záležitost, při jejímž hraní byste mohli cítit strach, nával adrenalinu, paranoiu, hněv a další emoce, které mohou vojáci cítit ve skutečném boji.

Vývojáři nicméně zdůrazňují, že nejde o hru ze světa Titanfallu nebo Star Wars, takže můžeme počítat s novou značkou. Na ní si ale ještě počkáme, protože VR projekt Respawnu by měl vyjít až v roce 2019.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama