Na začátku roku 2018 veřejná beta Escape from Tarkov
Escape from Tarkov Novinka Na začátku roku 2018 veřejná beta Escape from Tarkov

Na začátku roku 2018 veřejná beta Escape from Tarkov

Michal Burian

Michal Burian

6

Přípravy začnou 28. prosince, kdy budou do hry vpuštěni další hráči.

Reklama

Zajímavě vypadající ruskou akci Escape from Tarkov si budou moci vyzkoušet všichni zájemci. Na začátek nadcházejícího roku je totiž v plánu veřejná beta, aby každý věděl, co Escape from Tarkov nabízí. Přípravy začnou 28. prosince, kdy budou do hry na sedm dnů vpuštěni další hráči a vývojáři tak pořádně proklepnou servery. Aby vydržely zátěž dalších hráčů.

Po několika týdnech se servery otevřenou všem zájemcům, začne veřejná beta. Během uzavřeného testování dostanou pozvánku hráči, kteří se zaregistrovali na oficiálních stránkách, ale nekoupili si hru ve formě jednoho z nabízených balíčků. Výběr nebude náhodný, na servery se dostanou hráči s dřívější registrací, ale když se zaregistrujete v těchto dnech, možná budete mít štěstí.

Před koncem roku bude současná verze Escape from Tarkov aktualizována. Update do hry přinese finální verzi mapy Shoreline. Také další zbraně a nové herní systémy, včetně nových možností pro úpravu vybavení, nové sloty a další věci. Poté dojde i na lepší optimalizaci.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama