Battalion 1944 se bude prodávat za necelých 400 korun
Battalion 1944 Novinka Battalion 1944 se bude prodávat za necelých 400 korun

Battalion 1944 se bude prodávat za necelých 400 korun

Michal Burian

Michal Burian

6

Duchovní nástupce Call of Duty 2 nebo Enemy Territory.

Reklama

Nadějná multiplayerová střílečka Battalion 1944, která nás zavede do období druhé světové války, se dočkala teaser traileru. Ten ohlašuje, že se 9. ledna 2018 můžeme těšit na plnohodnotný trailer a nejspíš i nové informace. Možná dojde na datum spuštění Early Access verze na Steamu.

Dnes je ale pro nás mnohem zajímavější jiná informace. Společnost Square Enix odhalila cenu, za kterou se bude Battalion 1944 v předběžném přístupu prodávat. Cena byla stanovena na příjemných 14,99€, což má reflektovat vývojovou verzi a tvůrci doufají, že nižší cenou přilákají do hry větší počet hráčů. Za necelých 400 korun ten risk stojí, no ne?

Zajímavé je, že cena je nižší než byla na Kickstarteru. Pokud jste Battalion 1944 podpořili, tak jako odměnu získáte různé kosmetické věci. Pod teaser trailerem si ještě připomeneme, co o Battalionu 1944 víme.

Battalion 1944 je podle slov studia Bulkhead Interactive duchovní nástupce Call of Duty 2 nebo Enemy Territory. To znamená, že bitevní vřava má být atmosférická, graficky vypiplaná, vyžádá si maximální využití vašich schopností a na oplátku nabídne vybalancovanou hratelnost plnou možností. O bezproblémovou síťovou hru se má postarat kvalitní základna oficiálních serverů, obohacená o možnost hráčského hostingu serverů, stejně jako možnost hrát pěkně po staru přes LAN. Role anti-cheat systému se zhostí buďto Game Blocks použitý v Star Wars Battlefront nebo Easy Anti Cheat z Counter-Strike: Global Offensive.

Battalion 1944 poběží na Unreal Enginu 4, o technickou stránku titulu se tudíž bát nemusíme. Vývojáři cílí na velice autentické a detailní prostředí plné vegetace a charakteristických staveb nebo sídel. Chlubí se svou návštěvou Normandie, kde nasávali místní atmosféru a studovali místní charakter. Perfektní zpracování lokací by mělo zajistit využití nejmodernějších technologií. Bulkhead Interactive tvrdí, že se stane Battalion „vrcholnou ukázkou videoherní grafiky”. A aby se to všechno uvěřitelně hýbalo, využívají technologie motion-capture. Doufejme tedy, že ve finální verzi uvidíme živé a realistické pohyby vojáků.

Battalion 1944 je v plánu pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama