Začalo veřejné testování dedikovaných serverů pro For Honor
For Honor Novinka Začalo veřejné testování dedikovaných serverů pro For Honor

Začalo veřejné testování dedikovaných serverů pro For Honor

Michal Burian

Michal Burian

10

Testování nové online infrastruktury pro středověkou akci od Ubisoftu. I pro hráče, kteří hru nevlastní.

Reklama

Po měsících příprav a týdnech testování dnes úderem druhé hodiny odpolední našeho času spustil Ubisoft první veřejné testování dedikovaných serverů pro For Honor. Testy probíhající na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One až do 18. prosince a zúčastnit se jich mohou i hráči, kteří hru nevlastní.

V roce 2018 má Ubisoft v plánu spustit pro For Honor novou online infrastrukturu, kterou reprezentuje právě dnes spuštěná open beta. Přechod na dedikované servery má být krokem ke zlepšení, který fanoušci dychtivě očekávají.

Co je v betě za obsah? K dispozici jsou všichni hrdinové v módech 1v1 Duel, 4v4 Dominion a 4v4 Tribute. Pro testery navíc čeká odměna, do hry obdrží různé bonusy.

„Tvrdě jsme pracovali na implementaci dedikovaných serverů a současně vylepšovali současnou online infrastrukturu. Věříme, že novinky povedou k lepším zážitkům našich hráčů,“ uvedl senior producent Stéphane Cardin.

Proč For Honor přechází na dedikované servery? Od svého vydání trpí značnými problémy s připojením a se stabilitou, za což může využívání archaického peer-to-peer řešení. Zatímco v případě dedikovaných serverů dá obvykle matchmaking dohromady dost hráčů, které následně pošle na vyhrazený server, nebo se na něj všichni připojí přes vyhledávač serverů, v případě peer-to-peer je hostitelem jeden z hráčů a ostatní se připojují na něj. Toto řešení je podstatně horší, ale také podstatně levnější, což je obvykle důvod, proč ho některé projekty stále využívají.

For Honor vyšel v únoru letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One (naše recenze). Od té doby obdržela hra více než 30 aktualizací, včetně šesti nových hrdinů, šesti nových map, několika nových režimů, hodnocených her a dalších položek pro přizpůsobení.

Pokud máte o For Honor zájem v plné verzi, hru koupíte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zdroj: DSOGaming.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama