Burnout Paradise HD Remaster skutečně vyjde v březnu
Burnout Paradise Novinka Burnout Paradise HD Remaster skutečně vyjde v březnu

Burnout Paradise HD Remaster skutečně vyjde v březnu

Michal Burian

Michal Burian

31

V polovině března v Japonsku. Očekáváme, že ve stejný měsíc i po celém světě na PS4 a Xbox One.

Reklama

Skvělé a oblíbené arkádové závody Burnout Paradise od studia Criterion Games, které vyšly v lednu 2008 na PC, PlayStation 3 a Xbox 360, se skutečně podívají na novou generaci konzolí. Koncem loňského roku o neoznámeném remasteru nejprve informoval brazilský rating a dnes se k němu přidává jeden japonský obchod.

V Japonsku má Burnout Paradise HD Remaster na PlayStation 4 vyjít 16. března 2018 za 4104 jenů. Zajímavé je, že nepůjde pouze o digitální vydání, ale hra bude dostupná i ve fyzické podobě.

Očekáváme brzké oficiální oznámení od Electronic Arts. Podle brazilského ratingu by Burnout Paradise měl dorazit na PS4 i Xbox One v březnu.

Po neúspěchu s Need for Speed: Payback by EA mohla hráče s remasterem Burnout Paradise zaujmout a snad dostane studio Criterion Games šanci vytvořil jeho nástupce.

Hra Burnout Paradise závodníky zavede do otevřeného světa Paradise City. Závodí se v ulicích centra, na frekventovaném městském okruhu i na nebezpečné horské silnici. V pouliční závodech budete soupeře nejen porážet, ale rovněž likvidovat a demolovat. Součástí jsou i adrenalinové skoky a spousta zábavy nejen pro vás, ale také vaše kamarády u vás doma.

Zdroj: Gematsu.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama