Šest minut ze singleplayeru Metal Gear Survive
Metal Gear Survive Novinka Šest minut ze singleplayeru Metal Gear Survive

Šest minut ze singleplayeru Metal Gear Survive

Michal Burian

Michal Burian

25

Bojovat budete proti mimozemšťanům a infikovaným vojákům.

Reklama

Po odchodu Hidea Kojimy se Konami rozhodlo jít vlastní cestou a na 22. února pro PC, PlayStation 4 a Xbox One chystá Metal Gear Survive. Ve zkratce je to spin-off oblíbené série, který se zaměřuje hlavně na kooperativní hraní v otevřeném světě. V něm budete bojovat proti mimozemšťanům a infikovaným vojákům.

Americký server IGN přináší šest minut ze singleplayeru. Příběh se odehrává po Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. Jako příslušník Mother Base budete vtaženi červí dírou, která se vytvořila během útoku na základnu, a ocitnete se v nebezpečném světě s biologickou hrozbou a nepřátelským prostředím. Vašim úkolem je přežít v tomhle prostředí, které je upravenou mapou Afghánistánu z Phantom Pain. Při tom budete bojovat se smrtícími bytostmi a prozkoumávat svět, abyste nalezli jídlo, vodu a další zdroje. Všude přitom budou zombíci a mimozemšťané.

Jak se sami můžete přesvědčit, stále je to Metal Gear, i když pozměněný Metal Gear. V průběhu hraní nechybí filmečky, ale tím hlavním je průzkum světa, nalezení potřebných zásob a boj proti zástupům všelijakých stvůr a infikovaných.

Pokud vás Metal Gear Survive zaujmul, tak na konzolích PlayStation 4 a Xbox One bude od 18. do 21. ledna spuštěna veřejná beta. PC hráči podle všeho nedostanou možnost hru v předstihu vyzkoušet.

Metal Gear Survive předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama