Roguelike RPG Darkest Dungeon přijde na Switch za pět stovek
Darkest Dungeon Novinka Roguelike RPG Darkest Dungeon přijde na Switch za pět stovek

Roguelike RPG Darkest Dungeon přijde na Switch za pět stovek

Michal Burian

Michal Burian

Dodatečné balíčky se ale budou prodávat zvlášť.

Reklama

18. ledna letošního roku vyjde pro Nintendo Switch v digitální podobě roguelike RPG Darkest Dungeon. Prodávat se bude za 25 dolarů, což je v přepočtu pět stovek a nějaké ty drobné k tomu. Pokud budete chtít plnohodnotné dobrodružství, tak si budete muset zvlášť koupit ještě dodatečné balíčky The Crimson Court a The Shieldbreaker. První má cenovku 10 dolarů (cca 210 korun), druhý potom čtyři dolary (cca 85 korun).

Switch verze Darkest Dungeon podporuje dotykové ovládání a později bude k dispozici i třetí DLC pojmenované The Color of Madness. Ještě ale nemá stanovené datum vydání.

Připomeňme, že první DLC přidalo do hry novou třídu hrdiny se jménem Sebemrskač, novou oblast kobky Nádvoří, celou frakci nových smrtelných nepřátel nebo pět bossů. Druhé DLC potom nové hrdinské povolání Ničitelka štítů, tři nové stvůry a nový spotřební předmět - šupina aigisu, která je poslední baštou ochrany ve chvíli, kdy ji hrdina potřebuje nejvíce.

Hra Darkest Dungeon od Red Hook Studios vyšla v roce 2016 na PC, PlayStation 4 a PS Vita. V naší recenzi obdržela 8/10 za temnou atmosféru, vysokou náročnost, osobitý vizuální styl, specifické herní třídy, aspekt stresu a přítomnost permanentní smrti. Nelíbil se nám akorát stereotyp.

„Darkest Dungeon je díky jeho originálnímu základu jedním z nejvýraznějších roguelike RPG posledních let. Celek trošku trápí stereotyp, pokud se vám přes něj podaří přenést, může vám tento titul nabídnout řadu hodin kvalitní zábavy,“ dočtete se ve verdiktu.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama